Ispiši ovu stranicu

Imamo 19 novih slučajeva korone u županiji!

Imamo 19 novih slučajeva korone u županiji! Foto: Arhiv HRV-a

U Vukovarsko-srijemskoj županiji u posljednja 24 sata imamo 19 novih pozitivnih osoba na COVID-19. Jedna je osoba iz Novih Jankovaca, četiri iz Ivankova, pet iz Vinkovaca, pet iz Starih Mikanovaca, dvije iz Vrbanje i dvije iz Lovasa, priopćeno je iz županijskoga Stožera civilne zaštite. 

Na jučerašnjoj konferenciji za medije, istaknuto je kako je do 8:00 sati Stožer zaprimio informaciju o dvije novopozitivne osobe na COVID-19, no kasnije su iz Službe za epidemiologiju županijskoga Zavoda za javno zdravstvo izvjestili o još sedam novih pozitivnih osoba na COVID-19, čiji su nalazi pristigli kasnije, a koje su ubrojene u današnje priopćenje o broju novopozitivnih osoba na COVID-19 u županiji.

Ukupan broj oboljelih osoba od početka epidemije je 259, od kojih su 74 osobe izliječene, trenutno su tri osobe hospitalizirane, a u protekla 24 sata testirane su 143 osobe što čini ukupno testiranih u našoj županiji 4429. 

U samoizolaciji je 649 osoba.

Od ukupnog broja pozitivnih na COVID-19 u Vukovarsko-srijemskoj županiji pozitivno je devet zdravstvenih radnika  - jedan liječnik, sedam medicinskih sestara/tehničara i jedan drugi zdravstveni radnik.

U samoizolaciji iz sustava zdravstva je 51 radnik - devet liječnika, 16 medicinskih sestara/tehničara, 21 drugi zdravstveni radnik i pet nezdravstvenih radnika.

 
Pročitano 608 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Marija Molnar