Ispiši ovu stranicu

Još traju razgovori o uvođenju novih mjera u kafiće

Još nije donesena odluka Nacionalnog stožera o obaveznom nošenju zaštitnih maski u kafićima i restoranima, a o eventualnim novim mjerama  još traju razgovori s ugostiteljima, rekao je voditelj Stožera i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović.

-Dijalog s ugostiteljima bit će kontinuiran i precizan, uključujući mogućnost uvođenja nekih mjera ako to situacija bude zahtijevala,  izjavio je Božinović na konferenciji za medije posvećenoj analizi protupožarne sezone 2020.

Nacionalni stožer  civilne zaštite u petak je počeo razgovore s pojedinim kategorijama ugostitelja, a ravnatelj Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo Krunoslav Capak rekao je da se priprema mjera obaveznog nošenja maski u zatvorenim prostorima, uključujući ugostiteljske objekte.
-Danas počinje neka vrsta bilateralnih razgovora vezano uz pojedine segmente u ugostiteljstvu i turizmu. Ne bih najavljivao ništa u ovom trenutku jer mislim da je elementarni fair-play da razgovaramo s ljudima koji su iz tih branši, rekao je Božinović.

Pročitano 548 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić