HNS ne odustaje od inicijative za izgradnjom kružnog toka na Sajmištu

HNS ne odustaje od inicijative za izgradnjom kružnog toka na Sajmištu HNS

Vukovar iz dana u dan poprima sve ljepšu sliku uređenijeg i pristupačnijeg grada za normalan život građana grada na Dunavu.  No, uvijek ima  repova koji se vuku, a nikako da se riješe, poglavito kada je riječ o projektima od krucijalne važnosti. U ovom slučaju riječ je o sigurnosti djece u prometu koja pohađaju osnovnu školu Antuna Bauera na Sajmištu. Veliku opasnost po djecu predstavljaju teretna vozila, ali i osobni automobili koji se kreću u blizini škole – stoji u priopćenju HNS podružnice Vukovar.

Na sjednici Županijske skupštine na ovu problematiku upozorili su vijećnici Nenad Bučko i Duško Simić, a interes za problem su pokazale kolege iz drugih političkih stranaka  u Vukovaru.

U HNS-a su spremni podržati zajedničku inicijativu i drugih političkih opcija u Vukovaru, te ići prema nadležnim institucijama pod čijom je ingerencijom cesta koja je „crna točka“ grada na Dunavu. No, nažalost sa istim problemom i gužvom u prometu svakodnevno se susreću i stanovnici naselja Lužac. 

-Ne možemo tapkati u mjestu i čekati iz godine u godinu od izbora do izbora da se nešto što je važno konačno i riješi, jer sigurnost djece trebala bi nam biti na prvom mjestu - rekao predsjednik vukovarskog HNS-a, Igor Tot. 

 Iz HNS-a poručuju kako neće odustati sve dok se ne izgradi kružni tok te su sa zabrinutošću pitali odgovorne: Treba li se dogoditi da netko nastrada da bi se mjerodavni i oni koji odlučuju pokrenuli?

Pročitano 511 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Switch mode views:
  • Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase