NAJNOVIJE
Na području OBŽ rastu nezaposlenost i broj obrta

Krajem travnja u Područnoj službi Osijek evidentirano je 13.115 nezaposlenih osoba, odnosno 855 osoba (6,1%) manje nego prethodni mjesec i 293 osobe (2,2%) manje nego u travnju 2023. godine. Nezaposlenost se u prva četiri mjeseca 2024. godine smanjivala prosječno mjesečno za 2,3% ili 325 osoba. S druge strane, krajem ožujka 2024 godine bilo je 93.337 zaposlenih osoba, što je za 1.186 osoba više nego u ožujku 2023. godine.

(Četvrtak, 16 Svibanj 2024 09:13)
Oranžerija ugostila izložbu 7. bijenale slikarstva

U galeriji Oranžerija Gradskoga muzeja Vukovar otvorena je gostujuća izložba 7. bijenale slikarstva, a prikazano je 20 odabranih radova sa 7. bijenala slikarstva koje je održano u Zagrebu u organizaciji Hrvatskog društva likovnih umjetnika.

(Četvrtak, 16 Svibanj 2024 08:16)
DP-u gospodarstvo, poljoprivreda i demografija

Predsjednik Domovinskog pokreta Ivan Penava održao je konferenciju za medije na kojoj je govorio o budućim ministrima u Vladi iz redova Domovinskog pokreta.

(Četvrtak, 16 Svibanj 2024 08:09)
Ekonomska škola Vukovar održala Dan otvorenih vrata

Ekonomska škola Vukovar održala je danas Dan otvorenih vrata. Tijekom dana djelatnici i učenici održali su razne prezentacije o školi, obilazak škole, Sajam vježbeničkih firmi, a organizirali su i posjet Školskom radiju, Učeničkoj zadruzi i Fitness centru škole. Više o ovome danu ispričala je ravnateljica Ekonomske škole Vukovar Jelena Vinaj.

- Ekonomska škola Vukovar danas je otvorila svoja vrata za sve zainteresirane buduće učenike i njihove roditelje tako da su mogli pogledati kako izgleda naša škola. Ujedno, zainteresiranima smo predstavili i naše programe – četiri obrazovna programa koja nudimo, a to je obrazovanje u smjeru ekonomist, komercijalist, upravni referent i od nove nastavne godine obrazovanje za farmaceutskog tehničara/tehničarku. Osim toga, prezentirali smo im školu, budući su učenici obišli školu, pogledali učionice, sportske aktivnosti su organizirane za njih i drugo – rekla je Vinaj te se osvrnula na nedavno preseljenje Ekonomske škole Vukovar.
- Od 15. travnja nalazimo se u novoj zgradi. Mogu reći da smo se dobro priviknuli i da nam je lijepo, puno smo novoga ponudili i našim učenicima. Još jednom se zahvaljujem Veleučilištu na svoj doniranoj opremi i što su nam na taj način omogućili da nastavimo, ali i unaprijedimo rad Ekonomske škole Vukovar – naglasila je Vinaj.

(Srijeda, 15 Svibanj 2024 14:22)
Kako postati policajac/policajka?

Ministarstvo unutarnjih poslova provodi kampanju „Budi zakon! Postani policajac/policajka“ s ciljem informiranja o programu srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka te programu srednjoškolskog dvogodišnjeg obrazovanja upisom učenika u treći razred srednje škole. 

(Srijeda, 15 Svibanj 2024 14:17)
Vozio pod utjecajem alkohola za vrijeme dok mu je vozačka dozvola ukinuta

Kako javljaju iz Policijske uprave vukovarsko-srijemske, tijekom protekla 24 sata na našem je području zabilježeno sedam prometnih nesreća. U nesrećama u Otoku i na autocesti Zagreb-Lipovac lakše su ozlijeđene četiri osobe, dok je u pet prometnih nesreća u Vinkovcima, Bošnjacima i na autocesti Zagreb-Lipovac nastupila materijalna šteta.

(Srijeda, 15 Svibanj 2024 13:57)
Udruga Golubica ima dva državna prvaka

Korisnici Udruge za osobe s intelektualnim oštećenjem „Golubica“ Vukovar u okviru programa „Možemo i mi III“, sudjelovali su, uz pratnu voditelja, na Otvorenom prvenstvu Hrvatske u atletici i 7.mitingu u združenoj atletici, održanima u Puli 9. i 10.svibnja ove godine.

(Srijeda, 15 Svibanj 2024 13:17)
Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 58

Od sutra novo radno vrijeme u PP Vukovar

  • Ponedjeljak, Stu 30 2020
  • Piše: 

Iz vukovarsko srijemske Policije obavještavaju građane kako je od sutra, 1. prosinca, izmijenjeno radno vrijeme upravnih poslova u Policijskoj postaji Vukovar.

Novo uredovno vrijeme šaltera za stranke je od 7,30 do 14,30 sati svakim radnim danom.

Građane pozivaju da za pojedine upravne poslove koriste sustav e-Građani te da ne dolaze u službene prostorije ukoliko njihova prisutnost nije nužna, nego da se za to obrate pismenim putem ili putem elektroničke pošte, odnosno telefonski radi dobivanja informacija.

Također napominju kako isprave čiji je rok važenja istekao u razdoblju proglašenja epidemije (od 11.03.2020. godine) i dalje vrijede. Osobne iskaznice, putovnice, vozačke dozvole, oružni listovi i iskaznice za strance vrijedit će do 30 dana od dana proglašenja kraja epidemije.

Pročitano 868 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Poveži se s nama

Poveži se s nama

Iz naših foto galerija