Ispiši ovu stranicu

U našoj županiji 69 novih slučajeva zaraze, dvoje preminulih

U našoj županiji 69 novih slučajeva zaraze, dvoje preminulih Foto: Arhiv HRV-a

U Vukovarsko-srijemskoj županiji, prema podatcima pristiglima jutros do 8 sati, u posljednja 24 sata zabilježeno je 69 novih pozitivnih osoba na COVID-19, od čega je 61 pozitivno na PCR testiranju, a osam na brzom antigenskom testu. Riječ je o 18 osoba iz Vinkovaca, devet iz Vukovara, pet iz Županje, po četiri osobe iz Cerne, Otoka i Srijemskih Laza, po dvije iz Iloka, Negoslavaca, Nuštra, Soljana i Trpinje, te po jednoj iz Andrijaševaca, Antina, Bršadina, Borova, Ivankova, Komletinaca, Lipovca, Lovasa, Markušice, Mikluševaca, Privlake, Rokovaca, Sotina, Starih Jankovaca i Tovarnika. Preminule su dvije osobe, priopćeno je iz vukovarsko-srijemskog Stožera civilne zaštite.       

Od početka epidemije, ukupan broj oboljelih na našem području 7298, od kojih je 6636 ozdravilo, a ukupno su preminule 133 osobe.

Trenutno su zog COVID-19 bolesti hospitalizirana 92 pacijenta. 

U protekla  24 sata testirano je 138 osoba, a ukupan broj do sada testiranih iznosi 31889.

U samoizolaciji 1778 osoba.  

Od ukupnog broja pozitivnih na COVID-19 u Vukovarsko-srijemskoj županiji pozitivno je  57 radnika iz sustava zdravstva (11 liječnika, 27 medicinskih sestara/tehničara, osam drugih zdravstvenih radnika i 11 nezdravstvenih radnika).

U samoizolaciji iz sustava zdravstva je 20 radnika (tri liječnika, devet medicinskih sestara/tehničara, pet drugih zdravstvenih radnika i tri nezdravstvena radnika).

Iz sustava obrazovanja zaražen je 21 nastavnik i 37 učenika. U samoizolaciji je  41 nastavnik i 523 učenika.

 

Pročitano 463 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Marija Molnar