Ispiši ovu stranicu

Radio Vinkovci danas slave 63. rođendan

Djelatnici Radio Vinkovaca Djelatnici Radio Vinkovaca Foto: Radio Vinkovci

Radio Vinkovci danas slave 63. rođendan, a program emitiraju u kontinuitetu od 5. studenog 1958. godine što ih čini jednom od najstarijih postojećih hrvatskih radio frekvencija.

U početku je program emitiran svaki dan od 15 do 17, a nedjeljom od 8 do 12 sati, a danas program traje 24 sata dnevno. Informativni program svakodnevno donosi događanja u gradu i regiji te aktualnosti s državne razine, a u zabavnom programu emitiraju se pjesme 80-ih i 90-ih kao i najnoviji hitovi, pojašnjava voditelj Milan Lazarević.

- Program se temelji na puno, puno dobre glazbe i recentnim glazbenim hitovima uz, naravnao praćenje aktualnih događanja jer nam je i informativni program itekako važan. Unatoč tome što se u posljednje dvije godine puno toga promijenilo, radio se u kriznim situacijama pokazao kao izrazito važan mediji, prisjetimo se samo njegovog značaja tijekom primjerice potresa u Zagrebu ili Petrinji što nas još uvijek, unatoč društvenim mrežama čini aktualnima – rekao je Lazarević dodajući kako su početkom godine puno uložili u novu tehnologiju i modernizaciju.
- Želimo biti što kvalitetniji, na razini najjačih medija ne samo u Hrvatskoj, već i šire, unaprjeđujemo program i povećavamo broj slušatelja – poručuje Lazarević.

Povodom rođendana Radio Vinkovci u studiju imaju goste, a svojim vjernim slušateljima dijele nagrade.

Sretan rođendan kolegama žele djelatnici Hrvatskog radija Vukovar i Vukovarskih novina!

Pročitano 458 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić