Ispiši ovu stranicu

Uskrsni doručak za predstavnike medija

Uskrsni doručak u Županiji Uskrsni doručak u Županiji Foto: Vukovarsko-srijemska županija

Župan vukovarsko-srijemski Damir Dekanić i dožupan Franjo Orešković sa suradnicima,  u palači Srijem u Vukovaru, organizirali su uskrsni doručak za medijske djelatnike. Riječ je o tradicionalnom preduskrsnom druženju kojim čelnici Županije žele djelatnicima u medijima zahvaliti na suradnji.

- Pozvali smo vas danas ovdje kako bismo vam zahvalili na medijskom praćenju. U razdoblju koje je iza nas bili ste u 99% slučajeva vrlo korektni. Ostanite i dalje takvi na obostrano zadovoljstvo – poručio je župan čestitajući svima nadolazeće uskrsne blagdane.

Županu i dožupanu u ime nazočnih na prijemu je zahvalio predsjednik Ogranka HND-a Vukovarsko-srijemske županije Željko Draženović.
-Hvala vam što uvažavate naš rad. Mislim da radimo važan i odgovoran posao koji je u interesu vas kao vlasti, ali i cjelokupne javnosti. Kao što ste rekli, kada zaslužite hvalit ćemo vas, kada ne, nećemo jer  tako je najbolje i najpoštenije i jedino na takav način možemo nešto postići – poručio je Draženović također čestitajući svima katolički i pravoslavni Uskrs.

 

 

 

Pročitano 527 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić