U Negoslavcima u prometnoj nesreći smrtno stradao muškarac

Ilustracija Ilustracija Foto: HRV/Klaudija Boras

U protekla 24-sata na području Policijske uprave vukovarsko-srijemske evidentirane su tri prometne nesreće. U dvije prometne nastupila je materijalna šteta dok je u Negoslavcima došlo do prometne sa smrtno stradalom osobom - izvijestila je PU vukovarsko-srijemska. 

Naime, jutros, 9. lipnja 2022. godine oko 7,20 sati u Negoslavcima, u ulici Braće Nerandžić, dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao vozač osobnog automobila, 51-godišnji hrvatski državljanin.

- Na mjestu događaja su odmah pristigli policijski službenici, djelatnici hitne medicinske pomoći te vatrogasci. Policijski službenici su na mjestu događaja proveli očevid te su utvrdili da se 51-godišnji vozač osobnog automobila vukovarskih registracijskih oznaka kretao Negoslavcima te je na dijelu prometne dionice, koja ima blagi zavoj, sletio s kolnika u odvodni kanal i udario prednjim dijelom vozila u betonski prilaz, što je za njega bilo smrtonosno. Očevidom smo utvrdili da poginuli vozač nije koristio sigurnosni pojas, a tijelo je prevezeno u Nacionalnu memorijalnu bolnicu Vukovar gdje će se po nalogu Općinskog državnog odvjetništva u Vukovaru obaviti obdukcija. Policijska uprava vukovarsko-srijemska će nadležnom državnom odvjetništvu dostaviti posebno izvješće - stoji u priopćenju PU vukovarsko-srijemske. 

Pročitano 533 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Switch mode views:
  • Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase