Ispiši ovu stranicu

Učenici OŠ "Julija Benešića" iz Iloka u posjeti kod župana Dekanića

Posjet učenika OŠ "Julije Benešića" Vukovarsko-srijemskoj županiji Posjet učenika OŠ "Julije Benešića" Vukovarsko-srijemskoj županiji Foto: Klaudija Boras

Župan Vukovarsko-srijemske županije, Damir Dekanić, primio je u velikoj županijskoj vijećnici učenike trećeg razreda OŠ „Julija Benešića“ iz Iloka.

Riječ je o posjeti u sklopu kurikuluma obrazovnog predmeta Priroda i društvo. Župan je tom prigodom istaknuo kako ovo nije prva posjeta učenika, a dodao je i kako se ugodno osjeća u njihovom društvu obzirom da su iskreni i vrlo kritični.

- Drago mi je da na ovakav način komuniciramo s najmlađima. Oni smatraju kada vide na televiziji takve institucije da je to nešto nedostižno, stoga smo im htjeli pokazati kako to nije tako, da je ovo normalna institucija. Bude zanimljivih i škakljivih pitanja – rekao je Dekanić iskazujući nadu da se među učenicima možda nalazi i budući župan.

Jarmila Mudroh, učiteljica razredne nastave rekla je kako upravo u trećem razredu obrađuju sadržaje vezane za naš zavičaj, županiju, naselja i sve ono što se događa u našoj županiji.

- Odredili smo posjet županu kao terensku nastavu s obzirom da djeca u svom dosadašnjem školovanju nisu imali priliku ići na izleti, stoga smo se odlučili za ovo, kako bi im bio doživljaj. A nakon posjete program nastavljamo u Osijeku - zaključila je Mudroh.

Pročitano 397 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI