Grad Vukovar za Klub dizača utega „Vukovar” u dvije godine izdvojio gotovo 200 tisuća kuna

Ilustracija Ilustracija Foto: Arhiva HRV

Zbog medijskih natpisa i članaka o protokolarnom daru Nikoli Todoroviću, članu Kluba dizača utega Vukovar, Grad Vukovar oglasio se priopćenjem za medije u kojemu navode kako su pojedini mediji izvijestili da Grad Vukovar financijski ne podržava rad Nikole Todorovića čime je javnost dovedena u zabludu.

- Grad Vukovar Klub dizača utega „Vukovar“ u 2021. godini financirao je s ukupno: 105.530,82 kuna, a što uključuje redovno djelovanje, sufinanciranje trenera, liječnički pregledi, dvoranu, korištenje prostora za vježbanje, dvije sportske manifestacije, sportske stipendije te plaćenu opremu Nikoli Todoroviću za Svjetsko prvenstvo. U 2022. godini Grad Vukovar je za Klub namijenio 92.500,70 kuna što uključuje redovno djelovanje, sufinanciranje trenera, liječničke preglede, dvoranu, korištenje prostora za vježbanje, dvije sportske manifestacije te plaćenu prehranu (suplemente) Nikoli Todoroviću za plasman na Svjetsko juniorsko prvenstvo – stoji u priopćenju Grada Vukovara.

Također, navode kako će nastaviti financijskim sredstvima poticati rad sportskih klubova, a samim time i rad svih mladih i uspješnih sportaša na koje su ponosni.

Pročitano 754 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Switch mode views:
  • Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase