Ispiši ovu stranicu

U Gunji poginuo mladić, u Ilači teško ozlijeđen biciklist

U Gunji poginuo mladić, u Ilači teško ozlijeđen biciklist Foto: Valerija Lozančić

Noćas, 19. listopada oko 2,30 sati, u Gunji se dogodila prometna nesreća s poginulom osobom.

Policija i nadležno državno odvjetništvo proveli su očevid kojim je utvrđeno da je 22-godišnji vozač upravljajući osobnim automobilom županjskih registracijskih oznaka Ulicom Ante Starčevića, iz smjera Županje u smjeru središta Gunje, sletio s kolnika u odvodni kanal te udario u betonski kolni prilaz. U prometnoj nesreći smrtno je stradao 22-godišnji vozač te je tijelo prevezeno u Nacionalu memorijalnu bolnicu „Dr.Juraj Njavro“ Vukovar radi obdukcije.
O prometnoj nesreći policija će nadležnom državnom odvjetništvu dostaviti posebno izvješće.

Jučer, 18. listopada 2022. godine, oko 6,30 sati na državnoj cesti D-46 (Ilača-Tovarnik) dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom. Očevidom je utvrđeno kako je 51-godišnjakinja iz Tovarnika upravljala osobnim automobilom vukovarskih registracijskih oznaka te je prilikom pretjecanja drugog vozila koje se kretalo u istom smjeru, udarila vozilom u bicikl kojim je upravljao 63-godišnjak iz suprotnog smjera, nakon čega je odbačen u cestovni kanal.
U Nacionalnoj memorijalnoj bolnici „dr. Juraj Njavro“ Vukovar utvrđeno da je 63-godišnji biciklist zadobio teške tjelesne ozlijede.
Protiv 51-godišnje vozačice bit će nadležnom državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu“.

Pročitano 629 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić