Edukacija građana o telekomunikacijskim uslugama

U Maloj gradskoj vijećnici u Vinkovcima danas je Josip Romić, zamjenik gradonačelnika Grada Vinkovaca, ugostio predstavnike Glasa potrošača Vukovarsko-srijemske županije te Hrvatske regulatorne agencije za mrežne djelatnosti (HAKOM).

Tom prilikom Romić je naglasio kako je tema sastanka bila suradnja i zajedničke aktivnosti Glasa potrošača, HAKOM-a i Grada Vinkovaca.
- Glavni je cilj što veća zaštita potrošača s područja našeg grada. Tom prigodom djelatnici HAKOM-a uručili su 11.000 edukativnih letaka, a oni će našim građanima biti podijeljeni u narednom razdoblju. Moram pohvaliti izuzetnu suradnju Glasa potrošača i HAKOM-a, u zadnje vrijeme sve češće provodimo razne edukativne aktivnosti u korist našim potrošača, ali i naše djece - rekao je Romić.

Raspravljali se o telekomunikaciji i problemima koje donosi, a vrlo je važno da građani budu što bolje informirani oko svojih prava, pogotovo ukoliko dođe do nekih pogrešaka, rekao je Nikola Kaselj, predsjednik Glasa potrošača Vukovarsko-srijemske županije.
- Građani nam se često obraćaju po pitanju poštanskih usluga, često im kasne poštanske usluge. Njihove usluge nisu redovite i dosta građana s tim imaju problema, a poglavito je problem s kadrom u poštanskim uslugama, često se mijenjaju poštari, tako da nastanu velike zbrke - rekao je Nikola Keselj, predsjednik Glasa potrošača Vukovarsko-srijemske županije.

Na području Vinkovaca tako će biti podijeljeno 11.000, a na razini cijele županije oko 40.000 informativnih letaka. Oni će sadržavati sve ono što je potrebno u cjelokupnom procesu pružanja poštanskih usluga.

Predstavnici Glasa potrošača i HAKOM-a održali su sastanak i sa zamjenikom gradonačelnika grada Vukovara Filipom Sušcemi pročelnicom Ureda za gospodarstvo Grada Vukovara Kristinom Bilić, na temu suradnje i zajedničkih aktivnosti Glasa potrošača i HAKOM-a, sa ciljem jačanja zaštite potrošača grada Vukovara, te uručenje edukacijskih letaka za građane Vukovara.

Pročitano 205 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Switch mode views:
  • Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase