Državni tajnik u Ministarstvu poljoprivrede Tugomir Majdak na sjednici Strukovne grupe poljoprivrede i prehrambene industrije

Državni tajnik u Ministarstvu poljoprivrede Tugomir Majdak na sjednici Strukovne grupe poljoprivrede i prehrambene industrije Foto: Dragana Korpoš

HGK – Županijska komora Vukovar 21. lipnja organizirala je sjednicu Strukovne grupe poljoprivrede i prehrambene industrije i radni sastanak s državnim tajnikom u Ministarstvu poljoprivrede Tugomirom Majdakom.

Državni tajnik Majdak nazočnima je predstavio Strateški plan Zajedničke poljoprivredne politike Republike Hrvatske 2023. – 2027. s naglaskom na Investicijske mjere, a potom odgovarao na pitanja vezana uz predstavljene mjere.
U drugom dijelu sjednice nazočne članice i članovi Strukovne grupe državnog su tajnika upoznali s aktualnom situacijom u poljoprivredi Vukovarsko – srijemske županije, a posebice s problematikom vezanom za raspolaganje poljoprivrednim zemljištem i sjemenarskom proizvodnjom te očekivanjima od ovogodišnje žetve koja je upravo započela.

Pročitano 205 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Switch mode views:
  • Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase