U Osijeku su uručena priznanja o završenoj edukaciji “Upravljanje EU fondovima”

U Osijeku su uručena priznanja o završenoj edukaciji “Upravljanje EU fondovima” Foto: OBŽ

Zamjenik župana Osječko-baranjske županije Josip Miletić uručio je polaznicima uvjerenja o završenoj edukaciji „Upravljanje EU fondovima“.

Program edukacije ostvaren je u suradnji s Ekonomskim fakultetom u Osijeku i Hrvatskom udrugom poslodavaca.
- Jedna skupina polaznika upravo je završila svoju prekvalifikaciju te ostvarila nova znanja i vještine. Zahvaljujem Ekonomskom fakultetu na dugogodišnjoj suradnji koja je izuzetno dobra, a vjerujem da ćemo tako i nastaviti. Isto tako imamo dobru suradnju i s Hrvatskom udrugom poslodavaca gdje vidimo da brojnim programima potičemo i nova zapošljavanja, ali i gospodarske aktivnosti sa direktnim poticajima te kroz ovakve edukacije. Ovo je dobra priča koju ćemo nastaviti – usvrdio je Miletić.

Dekan Ekonomskog fakulteta u Osijeku Boris Crnković naglasio je kako je ovo druga godina provođenja edukacije.
- Program je o vođenju, upravljanju i pripremi EU projekata. Svjesni smo koliko su EU projekti važni, koliko mi u Slavoniji povlačimo sredstava u javnom sektoru, a bitno je raditi na tome da i privatni sektori povuku što više sredstava što i je cilj ove cijele priče – poručio je Crnković.

Direktor HUP-a Regionalnog ureda u Osijeku Ivan Sarić kazao je kako kroz edukaciju njihovi članovi imaju priliku usvojiti nova znanja i vještine.
- Na ovaj način jačamo konkurentnost naših poduzetnika na ovome području, a očekujemo da će svoja nova znanja usvojena kroz edukacije, iskoristiti na najbolji mogući način. Edukaciju je uspješno završilo dvadeset polaznika u trajanju od mjesec i pol dana.

Pročitano 247 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Switch mode views:
  • Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase