Ispiši ovu stranicu

Gradonačelnik posjetio "Autoservis godine"

Potpora mladim poduzetnicima Potpora mladim poduzetnicima Foto: Valerija Lozančić

Gradonačelnik Vukovara Ivan Penava posjetio je autoservis u vlasništvu Nebojše Šarca koji je 12. siječnja ove godine u Zagrebu primio priznanje „Servis godine" izvan mreže ovlaštenih autoservisa. Priznanje je dodijelio TV auto magazin koji dodjeljuje i priznanje Auto godine.

Gradonačelnik Penava istaknuo je kako je zadovoljan još jednom pozitivnom pričom u našemu gradu te da će Grad uvijek davati potporu poduzetnicima.

Vlasnik servisa Šarac ne skrivajući zadovoljstvo dobivenim priznanjem najavio je nove projekte i zapošljavanja u privrednoj zoni Vukovar. -Cijeli život vezan sam uz ovaj posao. Imao sam ideju i postigao određeni cilj koji još uvijek nije konačan. Priznanje mi znači poticaj za daljnji razvoj, naglasio je vlasnik nagrađenog autoservisa koji trenutno upošljava četiri radnika i obavlja usluge popravka vozila, mehanike, elektrike, elektronike, optike, auto klime i vulkanizacije, a u okviru servisa je i autopraonica. Generalni je zastupnik za auto plinski sustav Zavoli s.r.1, Italija pa razvija mrežu ovakvih servisa po Hrvatskoj.

Pročitano 1609 puta
Ocijeni sadržaj
(2 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić