Ispiši ovu stranicu

U središtu grada otvoreno novo parkiralište

Uskoro će biti dovršeno i ono u ulici Vile Velebita, a najavljena je i izgradnja velikoga parkirališta na Olajnici Uskoro će biti dovršeno i ono u ulici Vile Velebita, a najavljena je i izgradnja velikoga parkirališta na Olajnici Foto: Marija Molnar

Novoizgrađeno parkiralište na Trgu kralja Tomislava uz državnu cestu, vrijedno 338 tisuća kuna, danas je otvorio gradonačelnik Vukovara Ivan Penava, zajedno sa svojim suradnicima.

Radi se o atraktivnoj lokaciji u samom središtu grada, a s ovih 11 novih parkirnih mjesta, u gradu je trenutno više od 400 uređenih parkirališta koja se naplaćuju. Radove je obavilo gradsko poduzeće Komunalac.-Imamo još jednu lijepo uređenu cjelinu u gradu jer s ovim parkom koji se nalazi odmah pored parkirališta, ovaj dio grada poprima sasvim novu vizuru – istaknuo je Penava.

Najavio je i skori dovršetak parkirališta u ulici Vile Velebita iza Doma zdravlja u Borovu naselju te, kako ga je nazvao kapitalni projekt izgradnje velikoga parkirališta na Olajnici.-Taj nam je dio grada problematičan glede broja parkirališnih mjesta, posebno zimi, tako da ćemo sa stražnje strane Olajnice prema Vuki izgraditi veliko parkiralište – poručio je Penava.

Pročitano 1898 puta
Ocijeni sadržaj
(4 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Marija Molnar