Bespovratna potpora poduzetnicima

Gradonačelnik Penava čestitao gospodarstvenicima, poduzetnicima, predstavnicima gradskih tvrtki i medijima Gradonačelnik Penava čestitao gospodarstvenicima, poduzetnicima, predstavnicima gradskih tvrtki i medijima Foto: R.Rac

Gradonačelnik Vukovara Ivan Penava organizirao je uoči nadolazećih blagdana i kraja 2015. godine prijem djelatnika gradskih tvrtki, gospodarstvenika s područja grada Vukovara te medija. 

Prijemu je prethodilo svečano potpisivanje Ugovora o dodjeli bespovratne potpore poduzetnicima iz Programa mjera poticanja razvoja poduzetništva na području grada Vukovara za 2015. godinu.

Ugovor je potpisan sa 21 poduzetnikom sa područja grada, a ukupna vrijednost dodijeljenih potpora u ovom  krugu iznosi 693.925 kuna.  Od osiguranih proračunskih sredstava u iznosu  od 3 milijuna kuna za dodjelu bespovratnih potpora poduzetnicima do sada je ukupno utrošeno 1.754.271 kuna.

- Uvijek ćemo imati sluha za naše poduzetnike i zajedničkim snagama nastavit ćemo raditi kao partneri na jačanju gospodarstva. Razvoj i daljnje jačanje gospodarstva najvažniji je projekt Grada Vukovara jer samo s jakim gospodarstvom možemo raditi i na novim radnim mjestima i boljoj perspektivi Vukovara u budućnosti - rekao je gradonačelnik Penava, čestitajući poduzetnicima, gospodarstvenicima, djelatnicima gradskih tvrtki te predstavnicima medija uspješnu poslovnu 2015. godinu, uz nade da će ona slijedeća biti još bolja.

Dogradonačelnik Vukovara Marijan Pavliček s ponosom je konstatirao kako je u proteklih godinu i pol dana u Vukovaru zaposleno 350 ljudi, zaključujući kako je to samo potvrda da se predizborna obećanja aktualne gradske vlasti ispunjavaju.

 

Pročitano 1271 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Switch mode views:
  • Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase