Ispiši ovu stranicu

Jedan vikend, dva natjecanja, puno uspjeha

SK Grič 7 SK Grič 7 Foto: SK "Grič 7"

U nedjelju 3. prosinca, Streljački klub "Grič 7" Vukovar nastupio je u Zagrebu na turniru 47. Mladost Trophy i u Valpovu na prigodnom natjecanju povodom dana grada Valpova.

Na turniru 47. Mladost Trophy, održanom u Domu sportova u Zagrebu, nastupila je Kiara Lemac bok uz bok s predstavnicima još 9 zemalja. Kiara je nastupila u dvije kategorije. U seniorskoj kategoriji u disciplini 10m zračni pištolj žene sudjelovalo je ukupno 40 natjecateljica od čega je Kiara zauzela 27. mjesto s 530 ostvarenih krugova. U kategoriji 10m zračni pištolj juniorke sudjelovalo 19 natjecateljica a Kiara je zauzela 13. mjesto.

Ovaj turnir bio je jedinstvena prilika za susretanje vrhunskih natjecateljima iz različitih zemalja. Međunarodna prisutnost pridonijela je raznolikosti i dinamici natjecanja, omogućavajući razmjenu iskustava.Streljaštvo 3

U sklopu proslave dana grada Valpova, članovi SK "Grič 7" aktivno su sudjelovali na natjecanjima u disciplinama ISSF zračna puška i ISSF zračni pištolj. Natjecanje je okupilo natjecatelje iz različitih klubova naše regije, stvarajući dinamičnu atmosferu i priliku za natjecanje na višoj razini.

Nastupilo je 5 natjecatelja: Dario Kampel i Agata Bunarkić nastupili su u disciplini ISSF zračni pištolj a Petra Budimir, Emi Kavać i Milica Jeremić u disciplini ISSF zračna puška.

Dario Kampel zauzeo je 9. mjesto s 343 ostvarena kruga. Agata Bunarkić zauzela je čvrsto prvo mjesto i time osvojila zlatnu medalju.sk

Djevojke na pušci svoje rezultate okrunile su peharom zauzevši treće mjesto u ekipnom dijelu natjecanja i to u sastavu Emi Kavać, Milica Jeremić i Petra Budimir.

Pročitano 470 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI