Poturović pobjednik Dunavskog pojasa

Hrvatski reprezentativac Filip Poturović (56 kg) boksač BK Borovo Vukovar osvojio je naslov pobjednika na najjačem EUBC međunarodnom turniru Dunavski pojas koji se ovog tjedna boksao u Rumunjskoj. Poturović je nakon tri pobjede do finala, u sjajnom finalu slavio protiv favorizirnog domaćina Jitarua Robert (doprvak svijeta i srebreni sa OI) s rezultatom 2:1 po rundama. Uz njegovu finalnu pobjedu Hrvatska reprezentacija odradila je odličan posao te se naši mlađi seniori kući vraćaju sa zlatom, tri srebra i tri bronce.

Ovom pobjedom Poturović je snažno istakao kandidaturu za naslov Svjetskog prvaka, na prvenstu svijeta koje se održaje u studenom u Moskvi.

Hrvatski reprezentativac Dino Martinović (75 kg) boksač BK Borovo Vukovar, boksao je ovaj vikend, za reprezentaciju Hrvatske u Loznici, SR Srbija i pobjedio prvaka Srbije Milana Tošića rezultatom 3:0 po rundama. Reprezentacija je odboksala sjajno i uvjerljivo pobjedila Srbiju u Loznici rezultatom 14:8

Sljedeći nastup naših reprezentativaca je u Slovačkoj (Košice) na jakom turniru 18-21.06, te nakon tog počunju pripreme za nastup na AIBA turniru Vojvođanska zlatna rukavica u Subotici 6-12.07.2015.

 

 

Pročitano 2133 puta
Ocijeni sadržaj
(2 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI

Switch mode views:
  • Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase