Besplatan fitness za osobe treće životne dobi

Ilustracija Ilustracija Foto: Arhiv HRV-a

Udruga Briga o starim i nemoćnim osobama – BOSINO iz Vukovara od ovoga mjeseca provodi projekt Aktivno u trećoj životnoj dobi kojega financira Hrvatska banka za obnovu i razvitak.

-Svrha je projekta uključiti u zdrav način života osobe treće životne dobi uz pomoć vježbi prilagođenih njihovim potrebama – navodi Nenad Manojlović, predsjednik BOSINO-a. Tako će u okviru projekta biti proveden fitness za osobe treće životne dobi, pomoć u kući i pružanje pomoći korisnicima projekta u njihovim domovima, a bit će organiziran i Klub 60+.

-Mi godinama vodimo brigu o starima i nemoćnima s područja Vukovara i okolice, a u ovom smo projektu uveli novu aktivnost odn. fitness kojega ćemo provoditi u prostorijama Mirovne grupe mladih Dunav. S našim će korisnicima raditi licencirana fitness trenerica tri puta tjedno u vremenu od sat i pol. S ovom ćemo aktivnosti poboljšati opće fizičko i psihičko zdravlje naših korisnika kako bi što duže bili pokretni, aktivni i imali bolju kvalitetu života, a zainteresirani nam se mogu javiti na 091 593 3032 ili 098 13 05 222 – pojašnjava Manojlović.

Vrijeme održavanja fitnessa je u prijepodnevnim satima, a Manojlović naglašava da je ovaj program za korisnike besplatan, dok će onima kojima je potreban biti organiziran i prijevoz od doma do prostorija Mirovne grupe mladih Dunav. 

Pročitano 1270 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Switch mode views:
  • Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase