Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 58

Kelić: Problem nisu samo svadbe već i druga okupljanja

  • Ponedjeljak, Kol 31 2020
  • Piše: 
Koordinacija župana, gradonačelnika i načelnika VSŽ Koordinacija župana, gradonačelnika i načelnika VSŽ Foto: Novosti.hr

U velikoj županijskoj vijećnici u Vinkovcima održana je 14. sjednica Koordinacije župana, gradonačelnika i načelnika Vukovarsko-srijemske županije.  

Načelnik Stožera civilne zaštite naše županije Zdravko Kelić izvijestio je o provedbi mjera za sprječavanje širenja virusa COVID-19 rekavši kako moramo nastaviti živjeti s virusom, ali da opuštanja nema. Po njegovim riječima problem nisu samo svadbe već i druga okupljanja  

- Pričamo samo o svadbama, a nama su opasnost i ostala okupljanja. Zato od općina i gradova tražimo da pokušaju sankcionirati sve ono što mogu, a prije svega da sva događanja smanje na minimum i da na taj način pokušamo izbjeći opasnost koja nam svakodnevno prijeti - rekao je Kelić dodavši  kako će na svim daljnjim aktivnostima raditi koordinirano kako bi pronašli najbolja rješenja za sve građane naše županije.

Na Koordinaciji je bilo riječi i o sufinanciranju troškova javnog prijevoza redovitih učenika srednjih škola za školsku godinu 2020./2021.

- Nastavljamo sa sufinanciranjem prijevoza učenika te ćemo nastojati da roditelji što manje moraju platiti prijevoz svoje djece do škole - rekao je župan Galić te izrazio uvjerenje kako će se, unatoč epidemiji koronavirusa, nastava u svim školama na području županije, naravno uz dogovor s ministarstvom,  organizirati vrlo dobro i kvalitetno.

Pročelnik Upravnog odjela za poljoprivredu, Andrija Matić je prezentirao  buduće snimanje poljoprivrednog zemljišta, putova i vodotoka i uspostave sustava poljoprivredno-redarske službe, dok je izvješće o stanju strateških projekata Razvojne strategije VSŽ za razdoblje do 2020. i definiranje strateških projekata Plana razvoja VSŽ 2021.-2027. podnio Ilija Cota, ravnatelj Razvojne agencije.

Pročitano 666 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Switch mode views:
  • Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase