Novo radno vrijeme policije za upravne poslove građana

Novo radno vrijeme policije za upravne poslove građana Foto: Arhiv HRV-a
Iz Policijske uprave vukovarsko-srijemske obavještavaju građane da je je rad upravnih poslova u Policijskoj upravi u Vinkovcima i u Policijskoj postaji Vukovar prilagođen trenutnoj epidemiološkoj situaciji.
Radno vrijeme upravnih poslova u tim ustrojstvenim jedinicama organizirano je u dvije smjene te od ponedjeljka, 9. studenog, počinje primjena novog uredovnog vremena za građane.
Tako je radno vrijeme za građane u sjedištu policijske uprave u Vinkovcima i u policijskoj postaji u Vukovaru svakim radnim danom od 7,30 do 20 sati, a u vrijeme pauza od 10,30 do 11 sati i od 17 do 17,30 sati kao i u vrijeme dezinfekcije radnog prostora između smjena od 13,30 do 14 sati upravni poslovi neće primati stranke.
Iz policije napominju i kako isprave čiji je rok važenja istekao u razdoblju proglašenja epidemije dnosno od 11.ožujka 2020. godine i dalje vrijede. Osobne iskaznice, putovnice, vozačke dozvole, oružni listovi i iskaznice za strance vrijedit će do 30 dana od dana proglašenja kraja epidemije.
 
Pročitano 636 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Switch mode views:
  • Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase