Nastavljaju se crne brojke - u našoj županiji 125 novih slučajeva zaraze, u Vukovaru 30

Nastavljaju se crne brojke - u našoj županiji 125 novih slučajeva zaraze, u Vukovaru 30 Foto: Arhiv HRV-a

Prema podatcima pristiglima jutros do 8 sati, na području naše županije ima 125 novozaraženih koronavirusom, a jedna je osoba preminula, priopćeno je iz Stožera civilne zaštite Vukovarsko-srijemske županije.

Najviše je novozaraženih u Vukovaru, čak 30, a slijede Vinkovci s  22 nova slučaja zaraze. U Županji je devet, Ivankovu sedam, Borovu šest, Iloku pet slučajeva, a po četiri su evidentirana u Bošnjacima i Jarmini. U Antinu, Bogdanovcima i Novim Mikanovacima imaju po tri slučaja, u Ilači, Lovasu, Negoslavacima, Nuštru, Ostrovu, Otoku, Starim Mikanovacima, Tordinacima, Tovarniku i Trpinji po dva, a u Berku, Bršadinu, Cerni, Drenovacima, Gunji, Novim Jankovacima, Posavskim Podgajacim, Slakovcima i Vođinacima zabilježen je po jedan slučaj zaraze, 

Od početka epidemije, ukupan broj oboljelih osoba je 2713, od kojih je 2145 ozdravilo, a ukupno je preminulo 38 osoba.,

Trenutno su u županiji 54 osobe hospitalizirane zbog COVID-19 bolesti.

U protekla 24 sata testirano je 90 osoba pa ukupan broj dosad testiranih iznosi 19425.

U samoizolaciji je 745 osoba.  

Od ukupnog broja pozitivnih na COVID-19 u  našoj je županiji  pozitivno 72 radnika iz sustava zdravstva (18 liječnika, 33 medicinske sestre/tehničara, 10 drugih zdravstvenih radnika i 11 nezdravstvenih radnika).

U samoizolaciji iz sustava zdravstva je 41 radnik (9 liječnika, 18 medicinskih sestara/tehničara, 9 drugih zdravstvenih radnika i 5 nezdravstvenih radnika).

 

Pročitano 590 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Switch mode views:
  • Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase