Ispiši ovu stranicu

Tijekom proteklog vikenda sedam prometnih nesreća

Tijekom proteklog vikenda sedam prometnih nesreća Arhiva: HRV

Iz PU vukovarsko-srijemske izvjestili su kako se tijekom proteklog vikenda dogodilo sedam prometnih nesreća.

U Gunji, vozač osobnog automobila pri skretanju ulijevo na kolni ulaz udario je prednjim dijelom vozila u motocikl koji ga je pretjecao s lijeve strane, uslijed čega je vozač motocikla zadobio tjelesne ozljede.

U Vukovaru, vozač osobnog automobila zbog ne držanja potrebnog razmaka iza vozila iza kojeg se kretao udara u zadnji dio sustignutog vozila, uslijed čega je vozač zadobio tjelesne ozljede.

Na lokalnoj cesti koja povezuje Veru i Dalj, vozač osobnog automobila sa prisutnošću alkohola (1,69 g/kg) slijeće sa ceste pri čemu je zadobio tjelesne ozljede.

Prometne nesreće s materijalnom štetom dogodile su se u Tovarniku, Vinkovcima, granični prijelaz Bajakovo i Andrijaševcima.

Tijekom vikenda policijski službenici zatekli su devet vozača s prisutnošću alkohola u organizmu. Najveća koncentracija, 2,12 g/kg zabilježena je kod 57-godišnjeg vozača na graničnom prijelazu Bajakovo pri ulasku u Republiku Hrvatsku. 

Stacionarne kamere zabilježile su 135 prekršaja nedopuštene brzine kretanja vozila, najviše na državnoj cesti D55 kod Gradišta, 71 prekršaj.

Policija će i nadalje provoditi nadzor sudionika u prometu na cestama, prvenstveno zbog upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola, nedopuštene brzine kretanja, nekorištenja sigurnosnog pojasa, nepropisnog prevoženja djece u dječjim sjedalicama i nepropisne uporabe mobitela.

Pročitano 422 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI