Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 109

Općina Stari Jankovci nagrađuje najbolja sportska dostignuća

  • Subota, Stu 27 2021
  • Piše: 

Općina Stari Jankovci poziva sportaše i sportašice da podnesu prijavu za Program "Nagradimo najbolja sportska dostignuća".

Nagrada za najbolje dostignuće u sportu dodjeljuje se fizičkoj osobi tj. sportašu ili sportašici koja ima prebivalište na području Općine Stari Jankovci za dostignuće u sportu za proteklu godinu u svim razinama iznad općinskog natjecanja.

Prijave se podnose do 03. prosinca 2021.g. do 12:00 h na Obrascu za prijavu na Program "Nagradimo najbolja sportska dostignuća" koji je dostupan na internetskoj stranici Općine i u Jedinstvenom upravom odijelu.

Obrazac za prijavu za maloljetnog sportaša podnosi zakonski skrbnik.

Prijave se podnose u pisanom obliku u roku utvrđenom u Javnom pozivu:

- Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Stari Jankovci - osobno,

- putem e-maila na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  ili

- poštom na adresu: Općina Stari Jankovci, Dr. F. Tuđmana 1, 32 241 Stari Jankovci.

Uz prijedlog predlagatelj je dužan priložiti odgovarajuću dokumentaciju (natjecateljske rezultate, fotografije sa natjecanja i sl.) kojom se potvrđuju navodi iz prijedloga.

Za nagrađivanje najboljeg sportaša ili sportašice za postizanje iznimnih rezultata, sve razine iznad općinskog natjecanja u proračunu Općine Stari Jankovci planirano je 5.000,00 kn koje će se rasporediti ovisno o broju prijava.

Ukoliko je sportaš dobio nagradu Općine Stari Jankovci prethodne godine, može konkurirati za nagradu i ove godine isključivo ukoliko je razina natjecanja viša u odnosu na prethodnu godinu.

Pročitano 364 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Switch mode views:
  • Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase