U tijeku prva Infolovka u Gradskoj knjižnici Vukovar

Početkom ove godine PRONI Centar za socijalno podučavanje započeo je s provedbom projekta INFORMACIJA ZA SVE.

Aktivnostima projekta Informacija za sve, obuhvatit će relevantne dionike u području rada s mladima, posebice informiranja mladih te mlade s područja dvije županije -Osječko-baranjske i Vukovarsko-srijemske, kako bi dali svoj doprinos u kreiranju smjernica za unaprjeđenje informiranja mladih na području navedenih županija. U sklopu projekta održavaju lokalne rasprave pod nazivom – Infolovka. Prvu Infolovku održali su u Iloku, a drugu u Vukovaru u Gradskoj knjižnici Vukovar na Odjelu za mlade Spajalica., rekla je Karolina Šoš Živanović, voditeljica Info centra za mlade Vukovar.
- Cilj je okupiti mlade ne samo iz gradova već i okolnih mjesta kako bi saznali na koji način se mladi informiraju. Bitno nam je da saznati koje metode i kako pružaju informacije oni koji služe informiranju mladih. Nakon svih infolovki cilj nam je dobiti smjernice za unaprijeđenje informiranja mladih – rekla je Šoš Živanović.
Infolovke će se održati u 10 gradova obje županije, a cilj im je, u neformalnom i opuštenom okruženju - u dijalogu mladih i tzv. donositelja odluka, donijeti preporuke za unaprjeđenje sustava informiranja mladih, posebice onih u manjim/ruralnim mjestima.

Pročitano 262 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Switch mode views:
  • Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase