Ispiši ovu stranicu

9. Znanstveno-stručni simpozij dr. Vladimir Emedi

Povodom Svjetskog dana bolesnika 09. veljače 2024. godine s početkom u 17 sati u Nacionalnoj memorijalnoj bolnici „dr. Juraj Njavro“ Vukovar održati će se 9. Znanstveno-stručni simpozij dr. Vladimir Emedi.

Simpozij su organizirali Veleučilište „Lavoslav Ružička“ u Vukovaru, Lions klub Vukovar, NMB „dr. Juraj Njavro“ Vukovar i Alumni VEVU.

- Simpozij organiziramo u povodu 11. veljače, Svjetskog dana bolesnika koji je utemeljio Papa Ivan Pavao II davne 1992. godine. Ovim simpozijem se želimo zahvaliti svima koji skrbe o bolesnicima, brojnim zdravstvenim i ne zdravstvenim djelatnicima te volonterima koji pomažu bolesnicima.- rekao je tajnik Lions kluba Vukovar Željko Đekić.

Simpozij nosi ime po poznatom vukovarskom liječniku dr. Vladimiru Emediju. Kao i svih godina do sada znanstveno- stručni simpozij ima veliku posjećenost kako uživo u prostorijama Nacionalne memorijalne bolnice dr. Juraj Njavro tako i putem web platforme.

- Okupili smo zaista ugledne predavače iz područja medicine. Šarolik je spektar tema za sve zdravstvene djelatnike, ali i oni koji to nisu te da na taj način obilježimo svjetski dan bolesnika. - zaključio je Đekić

Pročitano 585 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI