Županiji donirano 10,5 tona mandarina

U Vukovar stigla donacija mandarina iz Dubrovačko-neretvanske županije U Vukovar stigla donacija mandarina iz Dubrovačko-neretvanske županije Foto: R.Rac

U akciji pod nazivom „Božićni poklon Vukovaru od Dubrovačko-neretvanske županije“ prigodom predstojećih božićnih blagdana Dubrovačko - neretvanska županija donirala je Vukovarsko – srijemskoj županiji oko 10,5 tona mandarina klementina. 

Donacija mandarina uručena je Željku Cirbi, zamjeniku župana Vukovarsko-srijemske županije, a uručili su je Marija Vučković i Davorko Obuljen zamjenici Dubrovačko-neretvanskog župana.

Donacija je proslijeđena fra Vjenceslavu Janjiću, ravnatelju Caritasa vukovarskog dekanata, fra Gordanu Propadalu, gvardijanu Franjevačkog samostana u Vukovaru, kao i humanitarnim udrugama, udrugama zdravstvene i socijalne skrbi te braniteljskim udrugama s područja Vukovarsko-srijemske županije.

Ova akcija je postala već tradicionalna s obzirom da se realizira već četvrtu godinu za redom i dokaz je velike povezanosti najjužnije i najistočnije hrvatske županije, posebice u ovo predblagdansko vrijeme. 

Pročitano 1607 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Switch mode views:
  • Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase