Sabo: Vukovar nema ni dugova ni kredita

Naveo projekte iz njegova mandata Naveo projekte iz njegova mandata Snimak: Marija Molnar

Bivši vukovarski gradonačelnik, saborski zastupnik  Željko Sabo  na konferenciji za novinare istaknuo je da grad Vukovar nema ni kune duga, da su sve obveze plaćene i da nema kredita te naglasio da je trenutna financijska struktura grada na čijem je računu više od 22 milijuna kuna,  takva da omogućuje daljnji razvoj Vukovara.

-Neka bilo koji grad ili gradonačelnik u Hrvatskoj izađe i kaže da ima ovakvu situaciju, ja bih bio sretan  –poručio je Sabo danas iz Vukovara.

Naglasio je i da su ovih dana potpisana dva nova milijunska ugovora koja će omogućiti 30-tak novih zaposlenja u gradu. Radi se, prema njegovim riječima,  o obnovi hotela Dunav i izgradnji proizvodnog pogona tvrtke Smiljanić, a glede Gospodarske zone Vukovar, Sabo tvrdi da je tamo trenutno aktivno sedam, također višemilijunskih projekata koji bi trebali zaposliti 100-tinjak ljudi.  

-Bivša je gradska vlast radila na projektima i oni se ostvaruju onako kako sam najavio. Svako radno  mjesto koje je dio projekta iz mog mandata neću dopustiti da se pripiše u onih 500 radnih mjesta koje je netko obećao – istaknuo je Sabo. 

Pročitano 1830 puta
Ocijeni sadržaj
(6 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Switch mode views:
  • Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase