Enna Vukovar - Rijeka CO 1:3

Enna Vukovar - Rijeka CO Enna Vukovar - Rijeka CO Foto: Kery

U drugoj polufinalnoj utakmici Hrvatskog kupa odbojkašice Enne Vukovar pokušale su iznenaditi Rijeku CO i doći do zlatnog seta. Dobro su otvorile utakmicu i prvi set dobile 25:19. Prijelomni je bio drugi set u kojemu su odbojkašice Enne imale vodstvo do pred kraj seta, bilo je 23:21 ali su ga ispustile, gošće su ga dobile 24:26. Da je taj set dobiven vukovarske odbojkašice bi imale prigodu u još dva seta doći do pobjede i igrati zlatni set za prolazak u finale. Treći set pripao je Rijeci 17:25 i time je pitanje prolaska u finale bilo riješeno. Trenerica Enne Vukovar Ivana Đamarija u četvrtom setu prigodu je dala mlađim igračicama a rezultat je bio 21:25 za konačnu pobjedu Rijeke CO 1:3.

- Prilično slabo smo ušli u utakmicu jer smo došli bez nekoliko stožernih igračica. Presretan sam rezultatom i plasmanom u finale kupa. Istina, nisam bio preveliki optimist prije početke utakmice upravo zbog toga. Ostvarili smo plasman u finale i jako sam sretan, nakon pet godina ponovno ćemo igrati finale i to je lijepa vijest za mene ali i za cure, naravno – rekao je trener Rijeke CO Igor Lovrinov.

-Nismo imali što izgubiti, ušli smo u utakmicu agresivno, na kraju se ponavlja ista priča iz utakmice u utakmicu, dođemo do nečega i onda to prospemo. Cure su se potrudile ali na kraju krajeva mislim da se tako ne igra polufinale kupa Hrvatska. Bez obzira što smo mi u Rijeci izgubili 3:0, igramo na domaćem terenu. Zaista još niti jednu lošu utakmicu nismo odigrali na domaćem terenu mislim da smo mogli dati puno više. Dosta smo se pripremali i mislim da je to psihološka barijera koja nas prati. Nije to prva utakmica, ona nas prati kroz cijelu sezonu. Dosta radimo na psihološkom dijelu ali malo se pomaknemo pa se vratimo, mislim da je taj psihološki dio najveći problem – rekla je trenerica Enne Vukovar Ivana Đamarija.

U sljedećem 11. prvenstvenom kolu odbojkašice Enne Vukovar gostuju kod Olimpika. Utakmica se igra 16. prosinca 2018.

Pročitano 727 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI

Switch mode views:
  • Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase