Besplatna radionica za poduzetnike

Arhiva Arhiva Foto: HRV

Pučko otvoreno učilište Vinkovci i Agencija za razvoj Vukovarsko-srijemske županije Hrast organizirali su besplatnu info-radionicu "Stručnim znanjem do EU fondova".

Info radionica je namijenjena lokalnim poduzetnicima koji planiraju koristiti sredstva EU fondova, a koji zbog nedostatka znanja i vremena ne mogu pripremati projekte te im je neophodna pomoć. Radionica je dio projekta „EU PRO – Lokalnim partnerstvom do stručnjaka za EU projekte“ čija je provedba počela 30. studenoga prošle, a traje do 29. studenoga ove godine. Rozalija Jurković, ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta Vinkovci i voditeljica projekta „EU PRO–Lokalnim partnerstvom do stručnjaka za EU projekte“ predstavila je dva nova nastavna programa koja su se razvila kroz projekt: program osposobljavanja „Suradnik u pripremi i provedbi EU projekata“ i program usavršavanja „Specijalist za EU fondove“, predavač na današnjoj info radionici bio je i Goran Koprivnjak, voditelj Odjela za poduzetništvo i privlačenje investicija Agencije za razvoj Vukovarsko-srijemske županije Hrast, koji je predstavio mogućnosti korištenja EU fondova i primjere dobre prakse.

 

Nositelj projekta „EU PRO–Lokalnim partnerstvom do stručnjaka za EU projekte“ je Pučko otvoreno učilište Vinkovci, a partneri na projektu su Agencija za razvoj Vukovarsko-srijemske županije "Hrast" i Općina Nijemci. Projekt je financiran iz Europskog socijalnog fonda, ukupne je vrijednost nešto više od 1.400.000 kn, a EU je osigurala 95% toga iznosa. 

Pročitano 757 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Switch mode views:
  • Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase