U HGK ŽK Vukovar održana radionica Upravljanje organizacijom primjenom međunarodnih normi

Radionica Radionica Foto: Valerija Lozančić

HGK – ŽK Vukovar u suradnji s tvrtkom TÜV Croatia organizirala je  radionicu Upravljanje organizacijom primjenom međunarodnih normi.

Prema riječima predavača Gorana Kliškića, zamjenika voditelja Sektora certifikacije sustava tvrtke TÜV Croatia, politika je tvrtke da uz pomoć županijskih komora pokušavaju promovirati ideju međunarodnih normi, upoznati gospodarstvenike što one znače za njih, kako im se prilagoditi, što učiniti i u konačnici gdje pronaći pomoć.
- Upravljanje organizacijom radi održivog poslovanja predstavlja primarni izazov Postoji niz alata koji mogu pomoći u tim nastojanjima, a međunarodne norme za sustave upravljanja predstavljaju jedan od takvih alata. Dosad su razvijene brojne norme za sustave upravljanja, a njihov broj raste svake godine u pravcu specijalizacije za pojedine industrijske grane. Na radionici će se polaznici upoznati s kretanjima u ovom području, ključnim prednostima uvođenja sustava upravljanja na temelju međunarodnih normi, osnovnim načelima na kojima su norme uspostavljene, načinom implementacije i važnosti certifikacije sustava upravljanja, rekao je Kliškić.

Radionica je bila besplatna, a sudjelovalo je 10-ak predstavnika tvrtaka različitih djelatnosti s našeg područja.

Pročitano 908 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Switch mode views:
  • Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase