Danas započinje Advent na kotačima

U sklopu Vinkovačkog adventa, odnosno Bajke na Bosutu danas i sutra održava se Advent na kotačima.

Ovaj takozvani Pop-up događaj zamišljen je kako bi dodatno pobudio duh veselja, zajedništva, slavlja i božićnog raspoloženja, a ove godine obići će tri grada, Vinkovce, Petrinju i Vukovar. Prva postaja Adventa na kotačima su Vinkovci, a  organizatorica Iva Šalamon Reškovac ističe kako je ovo prvi ovakav događaj kod nas.
- Ovo je prvi događaj ovakve vrste, a sve je krenulo iz osobne želje da vidimo kako se Advent slavi u ostalim dijelovima Hrvatske, ne samo u Zagrebu. Večeras krećemo u Vinkovcima, a s nama su Robert Mareković i njegovi Swingersi, a sutra nas očekuje koncert Daleke Obale, kaže Šalamon Reškovac.

Nakon Vinkovaca, Advent na kotačima odlazi u Petrinju, a posljednja postaja je Vukovar u kojem Advent gostuje posljednjih dana 2021. godine
- Advent na kotačima u Vukovar stiže 29. prosinca, a tijekom prvog dana cijeli dan ćemo imati zanimljivi program na pozornici, zabavljati će nas lokalni tamburaši i KUD-ovi. 30. prosinca provesti ćemo uz klapu Stine za koju znamo da ju Vukovarci jako vole, a za doček nove godine raplesati će nas Daleka Obala, zaključila je Šalamon Reškovac uz poziv svim Vukovarcima da dođu na središnji gradski trg i uživaju u Adventu na kotačima.

Pročitano 559 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Switch mode views:
  • Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase