Policijska potjera u Vukovaru

Policijska potjera u Vukovaru Policijska potjera u Vukovaru Foto: Jasenka Vrdoljak

51-godišnja vozačica osobnog automobila prema navodima iz PU vukovarsko-srijemske oštetila je nekoliko osobnih vozila uključujući i jedno policijsko, a pričinila je i dodatnu materijalnu štetu.

Glasnogovornik PU vukovarsko-srijemske Dragoslav Živković potvrdio je za Hrvatski radio Vukovar kako su policajci lovili vozačicu koja im je bježala nakon što je skrivila prometnu nesreću.

- Policijski službenici ove Policijske uprave su 01. lipnja intervenirali u gradu Vukovaru jer su dobili dojavu da je vozač osobnog vozila oštetio više drugih osobnih vozila. Policijski službenici su nakon izlaska na intervenciju brzo pronašli vozilo i identificirali vozačicu, 51-godišnju Vukovarku. Vozačica je nakon kršenja prometnih pravila bježala policijskoj ophodnji te pri tome oštetila i službeno policijsko vozilo. Također, oštetila je ulaznu rampu kod Nacionalne memorijalne bolnice Vukovar nakon čega je zaustavljena i uz uporabu sredstava prinude uhićena. U tijeku očevid te se provode daljnji izvidi kako bi se utvrdile sve činjenice ovog događaja – pojasnio je Živković.

Pročitano 636 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Switch mode views:
  • Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase