Gradonačelnik Penava ispratio korisnike Doma za stare i nemoćne osobe Vukovar na jednodnevni izlet

Gradonačelnik Penava ispratio korisnike Doma za stare i nemoćne osobe Vukovar na jednodnevni izlet Foto: Sandra Grgić

Grad Vukovar kontinuirano skrbi o svojim sugrađanima treće životne dobi provođenjem brojnih projekata i mjera koje doprinose povećanju njihovog životnog standarda pa je tako i donirao iznos od 5.602,00 kuna za pokrivanje troškova organizacije jednodnevnog izleta za korisnike Doma za stare i nemoćne osobe u Vukovaru.

- Kao i svake godine grad Vukovar kroz suradnju s Domom za stare i nemoćne osobe iz Vukovara i sa ravnateljicom Doma Željkom Rajković trudi se dati doprinos jednom kvalitetnom življenju naših sugrađana treće životne dobi pa smo se i tako ove godine dobrovoljno uključili u ovu akciju. Nadam se da će korisnici imati prigodu uživati u ovome izletu i da ćemo u vremenima koja su pred nama imati prigodu za više socijalnog kontakta i druženja – rekao je gradonačelnik grada Vukovara Ivan Penava.

Na jednodnevni izlet u Otočke virove uputilo se 17 korisnika i pet djelatnika Doma.

- Naši su korisnici izuzetno sretni zbog ovoga izleta čak im ni ovo loše vrijeme nije pokvarilo raspoloženje. Zbog pandemije koronavirusa dvije godine nismo mogli nikud ići i nakon dvije godine ovo je za nas zaista jedno osvježenje. Nakon dvije godine ovo je, za neke od naših korisnika prvi izlet - rekla je ravnateljica Doma za stare i nemoćne osobe u Vukovaru Željka Rajković.

Pročitano 465 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Switch mode views:
  • Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase