U Svinjarevcima 27-godišnjak uzgajao marihuanu radi daljnje neovlaštene prodaje

Ilustracija Ilustracija Foto: Arhiva HRV

Iz PU vukovarsko-srijemske izvijestili su kako su policijski službenici Policijske uprave vukovarsko-srijemske dovršili kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“.

Sumnja se da je 27-godišnjak u dvorištu obiteljske kuće u Svinjarevcima sadio marihuanu koju je po sazrijevanju sušio i prerađivao te je tako pripremljenu preprodavao.

Policijski službenici su u srijedu, 31. kolovoza, temeljem sudskog naloga obavili pretragu osobnog automobila vukovarskih registracijskih oznaka kojim se osumnjičeni koristi te doma i drugih prostorija u kojima prebiva, gdje su pronašli i oduzeli 15 zasađenih stabljika indijske konoplje "cannabis sativa" visine od 250 do 300 cm, 183 grama marihuane pakirane u jednu plastičnu vrećicu i jednu sjemenku „cannabis sativa“ te druge predmete uporabljene za počinjenje kaznenog djela.

Policijski službenici će protiv osumnjičenog 27-godišnjaka redovnim putem podnijeti kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu dok je osumnjičeni danas, 1. rujna predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave vukovarsko-srijemske.

Pročitano 428 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Switch mode views:
  • Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase