Za projekte udruga koje provode terapijsko jahanje Županija daje 7.000 eura

Za projekte udruga koje provode terapijsko jahanje Županija daje 7.000 eura Foto: Valerija Lozančić

Vukovarsko-srijemska županija objavila je Javni poziv za sufinanciranje/financiranje projekata i programa koje provode udruge za terapijsko jahanje na području Županije u tekućoj godini. Kao davatelj financijske potpore, Županija poziva udruge za terapijsko jahanje koje djeluju na području Vukovarsko-srijemske županije, a  čija temeljna svrha nije stjecanje dobiti, da prijave svoje projekte i programe koji se temelje na potrebama zajednice prema načelima djelovanja za opće dobro.

Udruge mogu prijaviti projekt/program za sljedeća programska područja djelovanja:

  • rad s djecom s teškoćama u razvoju i osobama s invaliditetom

  • profesionalno izvođenje terapijskog jahanja kroz rehabilitaciju i rekreaciju za djecu i osobe s invaliditetom

  • promicanje psihofizičkog zdravlja osoba s invaliditetom te njihovu socijalizaciju

Ukupno planirana vrijednost natječaja je 7.000 eura. Najmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom projektu/programu je 1.000 eura, a najveći 5.000 eura.
Prijavitelj projekta ima obvezu namjenskog korištenja sredstava, a Županija ima pravo izvršiti kontrolu namjenskog korištenja sredstava. Udruga može prijaviti i ugovoriti samo jedan projekt/program u okviru ovog natječaja, na razdoblje provedbe do 31.prosinca 2024. godine, ali ista udruga može biti partner na više projekata ili programa unutar prioritetnih područja natječaja.

Projekti/programi za financijske potpore udrugama za 2024. godinu prijavljuju se isključivo na propisanim obrascima koji su objavljeni na internetskoj stranici Vukovarsko-srijemske županije http://www.vusz.hr/.

Rok za podnošenje prijedloga projekata/programa je 5. lipnja 2024. godine. 

Prijave za Javni natječaj mogu se poslati poštom preporučeno ili osobno dostaviti u jednom primjerku u pisarnicu Županije na sljedeću adresu:
VUKOVARSKO-SRIJEMSKA ŽUPANIJA
Upravni odjel za zdravstvo i socijalnu skrb
”Prijava za Javni natječaj – sufinanciranje/financiranje programa koje provode udruge za terapijsko jahanje u Vukovarsko-srijemskoj županiji za 2023. godinu – NE OTVARAJ”
Glagoljaška 27
32 100 Vinkovci

ili putem elektroničke pošte na adresu : Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Sva pitanja vezana uz ovaj Javni natječaj mogu se postaviti isključivo elektroničkim putem najkasnije do 29. svibnja 2024. godine, slanjem upita na adresu elektroničke pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

 

Pročitano 225 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Switch mode views:
  • Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase