Ispiši ovu stranicu

Nataša, Hermana i Nikola u dizačkoj reprezentaciji Hrvatske

Nataša Dermiček Nataša Dermiček Foto: KDU Vukovar

Od 27. do 30.lipnja u Irskoj će se održati 6-ti „KUP EUROPSKE UNIJE“ za mlađe uzraste natjecatelja u obje spolne konkurencije. Reprezentacije zemalja sudionica ovog skupa najboljih mladih dizača utega članica Europske unije mogu činiti po 1 mlađa kadetkinja i 1 mlađi kadet (U15), po 1 kadetkinja i 1 kadet (U17) i po 1 juniorka i 1 junior (U20), što je ukupno po 6 natjecatelja.

Za reprezentaciju će nastupiti troje mladih Vukovaraca, što je veliko priznanje kako njima tako i Klubu dizača utega „Vukovar“ i Gradu Vukovaru, dok će u stručnom stožeru reprezentacije biti njihov trener Milan Kordić. - Nema veće sreće za mene kao trenera od saznanja da ću imati priliku odvesti naše mlade reprezentativce na ovo prestižno natjecanje mladih reprezentacija zemalja Europske unije. S obzirom da svaku zemlju može predstavljati maksimalno šest natjecatelja i saznanje da će polovinu reprezentacije činiti članovi našeg kluba, samo po sebi ima svoju težinu i pokazatelj je kvalitetnog rada u proteklih šest godina postojanja kluba i stručnosti rada trenera Davora Horvata i moje malenkosti.

Na netom završenom Prvenstvu Hrvatske za mlađe kadete (U15) i kadete (U17), Nataša Dermiček i Nikola Todorović proglašeni su najuspješnijim natjecateljima iz uzrasta U15 a Hermana Dermiček je apsolutno najbolja u uzrastu U17, te Izbornik Hrvatske reprezentacije Boško Čavka nije imao težak zadatak pri odabiru reprezentativaca za popunu ovih pozicija – rekao je Milan Kordić.foto 1

Pročitano 657 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI