NAJNOVIJE
Mališani svome gradu čestitali rođendan

U Sportskoj dvorani Danijela Rehaka u Borovu naselju održana je tradicionalna manifestacija Cvjetni krozo - Mladost i radost Vukovara, koju Grad Vukovar u suradnji s dječjim vrtićima i osnovnim školama organizira povodom Dana Grada.

(Petak, 03 Svibanj 2024 13:43)
Povodom Dana Grada odana počast poginulim braniteljima i građanima Vukovara

Povodom Dana grada Vukovara i njegovih nebeskih zaštitnika apostola sv. Filipa i Jakova na Memorijalnome groblju žrtava iz Domovinskog rata odana je počast svim poginulim, nestalim, ubijenim i umrlim građanima i hrvatskim braniteljima Vukovara u Domovinskom ratu.

(Petak, 03 Svibanj 2024 11:56)
Vukovar slavi Dan grada

Grad Vukovar danas slavi Dan grada i blagdan svojih nebeskih zaštitnika apostola sv. Filipa i Jakova.

(Petak, 03 Svibanj 2024 09:11)
Pet minuta gromoglasne tišine

U povodu Svjetskog dana slobode medija, u petak, 3. svibnja, Sindikat novinara Hrvatske pozvao je svoje članove i sve novinare i medijske radnike u Hrvatskoj da u 11.55 sati sudjeluju u 25. simboličnoj akciji Pet minuta gromoglasne tišine. Iz Sindikata novinara Hrvatske kažu da se ove godine Dan slobode obilježava s gorčinom i strepnjom. 

(Petak, 03 Svibanj 2024 09:10)
Obljetnica masakra 12 policajaca u Borovu, jednog od najvećih zločina u Domovinskom ratu

U organizaciji Ministarstva unutarnjih poslova i Policijske uprave vukovarsko-srijemske u Borovu je održana središnja komemorativna svečanost povodom 33. obljetnice masakra 12 policajaca, jednog od najvećih zločina u Domovinskom ratu. Obilježavanje je započelo svečanim programom na ulazu u Borovo kod „Dvanaest čempresa”, odakle su okupljeni u mimohodu krenuli prema Spomen obilježju poginulim hrvatskim redarstvenicima gdje su, u nazočnosti državnog vrha, županijske i gradske vlasti te mnogobrojnih braniteljskih i stradalničkih udruga kao i članova obitelji, položeni vijenci i upaljene svijeće, a održan je i svečani komemorativni program te molitva.

(Četvrtak, 02 Svibanj 2024 14:30)
Vukovarsko rodilište otvara vrata rodiljama i građanima

Povodom Međunarodnoga dana primalja, koji se obilježava 5. svibnja, Odjel za ginekologiju i opstetriciju Nacionalne memorijalne bolnice „Dr. Juraj Njavro“ Vukovar održava dvodnevne Dane otvorenih vrata 2. i 3. svibnja.

(Četvrtak, 02 Svibanj 2024 14:14)
Uhićen bivši pomoćnik ministrice kulture

Ured europskog javnog tužitelja izvijestio je da su u sklopu istrage korupcije na zagrebačkom Geodetskom fakultetu uhićeni bivši pomoćnik ministrice kulture i sada glavni konzervator Davor Trupković, bivši dekan Geodetskog fakulteta Almin Đapo i profesor tog fakulteta Boško Pribičević.

(Četvrtak, 02 Svibanj 2024 14:08)

Poraz košarkaša Borova

Borovo - Vinkovci Borovo - Vinkovci Foto: Kery

2. Hrvatska košarkaška liga Istok

Košarkaši  Borova krenuli su s pripremama za novo prvenstvo početkom rujna, dobro su odradili pripreme, odigrali su nekoliko pripremnih utakmica i spremno dočekuju prvenstvo

- U natjecanje krećemo s 4-5 seniora a ostalo su kadeti i juniori. Što se tiče igračkog kadra Arijan Jovanović se vratio u Osijek a Mario Rajšić je zbog poslovnih obveza prestao trenirati košarku. Imamo i tri povratnika u ekipu to su Mateo Pravdić, Nemanja Tomić i Vojislav Jakovljević. Jedini cilj nam je razvoj mladih igrača. Klupska politika je odlučila da jedan mali klub ne bi trebao imati ambicija odlaska u rang više, tako smo zacrtali naš put a to je jedino razvoj mladih igrača koji će jednog dana igrati za velike klubove. Tako je naš član Srđan Brocić potpisao za premijer ligaša Alkar iz Sinj, naš drugi igrač koji je bio član KK Vukovar Filip Bjelanović prošle je godine bio u Hermesu sada je u Škrljevu i recimo da je to neki cilj našeg kluba – rekao je trener Borova Igor Modalek.

U prvom kolu Borovo gostuje u Đakovu, o čemu Modalek kaže - Đakovo je nepoznanica, prošle godine su igrali Prvu ligu međutim ne znamo tko je napustio klub a tko nije tako da ne znamo niti jačinu ekipe. Mi ćemo svaku utakmicu ići na pobjedu pa što bude. Pokušat ćemo držati visoku razinu igre s puno trčanja i to trebamo pokazati na terenu i mislim da će i ova sezona biti zadovoljavajuća – zaključio je Modalek  

Rezultati 1. kola: Županja – Vinkovci 83:74, Rekord Tim – Požega 86:80, Đakovo – Borovo 92:62 ( po četvrtinama 32:22, 22:11, 17:11, 21:18.)

Borovo: Dino Ragač 11, Aleksandar Kapović 11, Ivan Papeša 8, Aleksandar Jakovljević 7, Robert Ragač 7, Mihajlo Ostojić 5, Nemanja Tomić 4, David Rajaković 4, Mihael Bekavac 3, Mateo Pravdić 2, Jovan Đuričić 0, Vojislav Jakovljević 0.

Pročitano 666 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI

Poveži se s nama

Iz naših foto galerija