NAJNOVIJE
Trut: poginulo je devet putnika i jedan vozač

Ravnatelj Civilne zaštite Damir Trut rekao je kako je od osmero teže ozlijeđenih četvero operirano, a da su ostali ozlijeđeni u obradama - neki su lakše, a drugi teže ozlijeđeni,

(Nedjelja, 25 Srpanj 2021 11:44)
Plenković: U mislima smo s obiteljima žrtava i kosovskim narodom

O teškoj nesreći na Twitteru se oglasio premijer Andrej Plenković, čiju izjavu prenosimo u cijelosti.

(Nedjelja, 25 Srpanj 2021 11:18)
U prometnoj nesreći kod Slavonskog Broda deset poginulih i više desetaka ozlijeđenih

Prema trenutno dostupnim informacijama, u nesreći koja se dogodila u nedjelju u jutarnjim satima na autocesti A3 kod Slavonskog Broda poginulo je deset osoba, više je desetaka ozlijeđenih osoba.

(Nedjelja, 25 Srpanj 2021 10:43)
Od ponedjeljka predaja zahtjeva za potpore za očuvanje radnih mjesta za srpanj

Hrvatski zavod za zapošljavanje objavio je kako će prijave za dobivanje potpora za očuvanje radnih mjesta za srpanj zaprimati od ponedjeljka.  

(Nedjelja, 25 Srpanj 2021 08:57)
Slavonski Brod: sletio autobus, tri osobe preminule, desetci ozlijeđenih

U nedjelju oko 6.20 sati, na autocesti A3 kod Slavonskog Broda dogodila se prometna nesreća u kojoj je došlo do slijetanja autobusa makedonskih nacionalnih oznaka s prometnice.

(Nedjelja, 25 Srpanj 2021 08:55)
U Privlaci se planira izgradnja knjižnice i čitaonice

U Općini Privlaka u tijeku je postupak savjetovanja sa zainteresiranim gospodarskim subjektima za projekt izgradnje narodne knjižnice i čitaonice.

(Nedjelja, 25 Srpanj 2021 08:27)
USKOK podigao prijavu protiv trojice policajaca s područja Slavonskog Broda

USKOK je podigao prijavu protiv tri policajca s područja Slavonskog Broda koji su kazne naplaćivali u višim iznosima u odnosu na visinu kazne koju su počinitelji prekršaja stvarno trebali platiti.

(Nedjelja, 25 Srpanj 2021 07:06)

Otvorena kruzing sezona 2020.

Kruzer na Dunavu Kruzer na Dunavu Foto: HRV

Dolaskom prvog kruzera u vukovarsku luku otvorena je kruzing sezona za 2020. godinu.

Riječ je o brodu Ariana sa 140 putnika s njemačkog govornog područja, koji je svoje putovanje započeo u Beču te ga nastavlja prema Crnom moru, pristao je danas u Vukovar. To je prvi od ukupno za sada najavljenih 342 putnička broda koja do konca studenog trebaju uploviti u Vukovar. Direktorica vukovarske Turističke zajednice, Marina Sekulić kaže kako je prošle godine pristao rekordan broj riječnih kruzera.

-Prošle godine u Vukovaru je pristao 351 brod s gotovo 50.000 putnika s tim da ovaj broj od 342 zasigurno nije konačan. S obzirom da je prošle godine na početku sezone bilo najavljeno 318, a na kraju ih je bilo 351 i očekujem da će tako biti i ove godine te da ćemo ovu sezonu završiti sa rekordnim brojem kruzera i putnika - rekla je Sekulić.

Prema istraživanjima, gosti s kruzera u Vukovaru najviše razgledavaju postav Gradskog muzeja Vukovar, Muzej vučedolske kulture, baroknu jezgru grad, a pojedini turoperatori nude i program upoznavanja s ratnom poviješću Vukovara ili u svom programu imaju predviđen obilazak Franjevačke crkve i samostana sv. Filipa i Jakova i novootvorenog Franjevačkog muzeja.

Pročitano 446 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Poveži se s nama

Poveži se s nama

Iz naših foto galerija