Ispiši ovu stranicu

Kolinda Grabar Kitarović održala završni predizborni skup u Vukovaru

Kolinda Grabar Kitarović održala završni predizborni skup u Vukovaru Foto: Vanessa Kupina

U kongresnoj dvorani Ružičkine kuće u Vukovaru aktualna predsjednica i predsjednička kandidatkinja Kolinda Grabar Kitarović održala je završni predizborni skup za Vukovarsko srijemsku županiju.

-Vi ste moj narod i vi ste moja snaga i moje sidro. Rekla sam da neću biti u Vukovaru samo u koloni sjećanja. Ispunila sam to obećanje. Nosim u srcu Kolonu sjećanja, sve umrle i nestale, ali nosim u srcu i susrete s djecom, mladima i poduzetnicima. Našu vukovarsku i hrvatsku budućnost – poručila je okupljenima Grabar Kitarović.

Okupljenima se obratio i gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava.
-U onim presudnim trenutcima, koji su bili bitni za nas u Gradu Vukovaru, ona je znala čvrsto stati i pokazati svima da nije baš tako kako nas uče; da se ne smije imati stav, da se ne smije imati mišljenje. Dva je puta to napravila, u srpnju i u rujnu, baš po pitanju okolnosti koje su zadesile Vukovar i na tome joj hvala.

Podršku Kolindi Grabar Kitarović na skupu su iskazali i premijer Andrej Plenković, župan Vukovarsko-srijemske Božo Galić, gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava i brojni drugi.

Pročitano 289 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Izbori

FACEBOOK KOMENTARI