Ispiši ovu stranicu

Tomislav Panenić predstavio kandidaturu za vukovarsko-srijemskog župana

Bivši ministar gospodarstva i zastupnik u Hrvatskome saboru Tomislav Panenić na održanoj konferenciji za medije u Vukovaru objavio je svoju kandidaturu za vukovarsko-srijemskog župana na nadolazećim lokalnim izborima 2021. godine.

-Spreman sam dokazati biračima, ljudima s kojim radim, strankama i listama koje će me podupirati da sam dobar kandidat. Dokazat ću da zaslužujem priliku svojom sposobnošću i znanjem ostvariti napredak. Kandidiram se za župana jer znam da se od lokalnih donositelja odluka može i mora očekivati više, a danas se obvezujem svima da ću svakodnevno raditi naporno kako bih ostvario postavljene ciljeve i opravdao očekivanja - rekao je Panenić.

Panenić je naglasio kako dosadašnji fokus politike na izgradnju komunalne infrastrukture nije donio očekivani gospodarski i demografski napredak.

-Moji prioriteti su stvaranje suvremene županijske administracije koja će biti brz i dostupan servis gospodarskom sektoru u stvaranju poduzetničkih prilika i jačanju konkurentnosti na domaćem i inozemnom tržištu. Mi moramo osigurati našim stanovnicima dostupnost javnih, ali i privatnih usluga kao u bilo kojoj drugoj sredini  - poručio je Panenić te dodao kako za svoju kandidaturu ima potporu članova svoje nezavisne liste s kojom će se natjecati za županijsku skupštinu i kako su u tijeku razgovori s ostalim nezavisnim listama i političkim strankama o suradnji na izborima na županijskoj razini, ali i za gradove i općine na području Vukovarsko-srijemske županije.

-Nisam čovjek od obećanja koje ne održavam, nego sam od onih koji mogu obećati kako ću uz kvalitetne ljude i uz nove ideje, puno raditi i na kraju ostvariti bolji život za sve nas - rekao je Panenić.

Pročitano 2037 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Izbori

FACEBOOK KOMENTARI