Ispiši ovu stranicu

Pojedinačno prvenstvo grada Vukovara u ženskoj sportskoj gimnastici

Gimnastički klub Vukovar Gimnastički klub Vukovar Foto: GK Vukovar

Gimnastički klub Vukovar održao je Pojedinačno prvenstvo grada Vukovara, posljednje je to natjecanje u prvom dijelu sezone, prije ljetnog odmora. Natjecalo se u tri kategorije, a prikazane vježbe su bile znatno pojačane dodanim novim elementima. Vježbe su bile raznolike: na preskoku se moglo vidjeti mnoštvo različitih skokova, od grčenih i raznožnih, preko grčenih i sklonjenih salta, sve do pruženih salta i salta s uzdužnom rotacijom. Na ručama i gredi je bilo mnoštvo dodanih elemenata, ali najljepše i najraznolikije vježbe su bile na parteru. Natjecateljice su same birale glazbu i slagale koreografije u koje su dodavale nove elemente u dogovoru s trenerima. Publika je prvi dan imala priliku vidjeti vježbe na gredi i parteru, a drugi dan na preskoku i ručama Evo i popis osvajačica medalja po kategorijama:

Mlađe juniorke Preskok: 1. Maja Kell, 2. Vita Panza i Melani Grganić, Ruče: 1. Maja Kell, 2. Valentina Mrkonja, 3. Melani Grganić i Vita Panza, Greda: 1. Maja Kell, 2. Nika Budim, 3. Valentina Mrkonja Parter: 1. Maja Kell, 2. Lana Skokić, 3. Nika Budim.

Juniorke Preskok: 1. Nikolina Velikć i Miljana Poznanović, 3. Ella Kalentić, Ruče: 1. Ela Vojtkiv, 2. Ella Kalentić i 3. Miljana Poznanović, Greda. 1. Miljana Poznanović, 2. Nikolina Velikić, 3. Ella Kalentić, Parter: 1. Miljana Poznanović, 2. Ella Kalentić i 3. Ela Vojtkiv.

Seniorke Preskok: 1. Iva Čikanović, 2. Lucija Radoš i Vanja Kiralj, Ruče: 1.Tena Ivanković,        2. Vanja Kiralj i Iva Čikanović, Greda: 1.Vanja Kiralj, 2. Iva Čikanović, 3. Tena Ivanković i Lucija Radoš,  Parter: 1. Vanja Kiralj, 2. Iva Čikanović i 3. Lucija Radoš

Nakon završetka natjecanja i svečanog proglašenja uslijedilo je kratko druženje i fotografiranje, kao i oproštaj od članice Lucije Radoš, koja odlazi iz kluba i grada, jer seli u Švedsku. Treninzi će se održati još i posljednji tjedan u lipnju, a zatim slijedi odmor.

Pročitano 827 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI