Ispiši ovu stranicu

Vukovarski vaterpolisti osvojili 3. mjesto na turniru u Cavtatu

Vaterpolo klub Vukovar Vaterpolo klub Vukovar Foto. VK Vukovar

Vaterpolisti Vaterpolo kluba Vukovara prošli su tjedan  boravili u Cavtatu kao gosti istoimenog vaterpolskog kluba. Ovaj odlazak je nastavak odlične suradnje i prijateljstva dva kluba koji je započeo prošle godine u Vukovaru kada je vukovarski vaterpolo klub bio domaćin otvorenog prvenstva RH .

Mladi vaterpolisti sudjelovali su na vaterpolskom turniru Cavtat 2019. Na turniru je sudjelovalo pet ekipa, a Vukovar je zauzeo treće mjesto i donio prvi pehar u Vukovar. Pobijedili su Gusara 13:1 i KPK Korčulu 7:5, a izgubili od Cavtata 4:3 i Juga 11:0.

Ekipa VK Vukovara je sjajnim igrama i borbenošću na plivalištu te svojim ponašanjem van plivališta osvojila simpatije kako domaćina tako i mnogobrojnih turista koji su ih pratili i navijali tijekom natjecanja.

Kako navode nade vukovarskog vaterpola, bila je iznimna čast i privilegija trenirati na plivalištu u kojemu su trenirali naši proslavljeni vaterpolisti, svjetski i olimpijski prvaci Sandro Sukno, Paulo Obradović,  Maro Balić i mnogi drugi.Vaterpolisti Vukovara

Vukovarske vaterpolske nade su iskoristile ovaj boravak u Cavtatu za svakodnevne treninge i pripreme, a iznimno ugodni domaćini su malim vukovarcima omogućili nezaboravni tjedan, pa su tako mališani išli gliserima na izlet u Dubrovnik, vidjeli Pomorski muzej, šetali zidinama starog grada, igrali se u Aqua parku, te obišli  i druge znamenitosti Konavla i Cavtata.

Pročitano 1423 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI