Ispiši ovu stranicu

GOMBR pobjednik Memorijala Marko Babić

12. Memorijalni malonogometni turnir Marko Babić 2019 12. Memorijalni malonogometni turnir Marko Babić 2019 Foto: Kery

Gardijsko oklopno mehanizirana brigada iz Slavonskog Broda pobjednik je 12. „Memorijalnog malonogometnog turnira Marko Babić 2019“. Oni su u finalu pobijedili Autoservis Nikica 3:1. Pehar pobjedničkoj ekipi uručio je Ivan Babić brat Marka Babića. Treće mjesto osvojila je Vukovarska kuća.

U organizaciji Udruge hrvatskih branitelja Trpinjske ceste na malonogometnom terenu kod Sportske dvorane u Borovu Naselju odigran je 12. „Memorijalni malonogometni turnir Marko Babić 2019.“ Turnir se igrao 3 dana a na njemu je nastupilo 16 ekipa iz Slavonije i Baranje.

  1. mjesto i 8.000,00 kn osvojila je Gardijsko oklopno mehanizirana brigada iz Slavonskog Broda

  2. mjesto i 4.000,00 kn osvojio je Autoservis Nikica

  3. mjesto i 2.000, 00 kn osvojila je Vukovarska kuća

  4. mjesto i 1.000,00 kn osvojio je Caffe bar BazaarUručenje pehara

Pehare za 2. i 3. mjesto uručio je u ime Udruge hrvatskih branitelja Trpinjske ceste Stipe Majić Pipe, dok je pehar za prvo mjesto uručio brat Marka Babića Ivan Babić

-Gardijska oklopno mehanizirana brigada je pokazana najviše na ovom turniru i zasluženo osvojila prvo mjesto. Sam turnir se održava u spomen na velikog heroja Marka Babića i njemu u čast igramo ovaj turnir. Bilo je 16 ekipa i radi nevremena turnir je produžen jedan dan. Sljedeći turnir trebao bi biti u još boljem izdanju i podignut na veću razinu – rekao je u ime organizatora turnira Stipe Majić Pipe.

Pročitano 1109 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI