Prijem Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Vukovarsko-srijemske županije kod župana

Na 27. Državnom športskom natjecanju dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Republike Hrvatske održanome u Kutini protekle subote na kojemu je sudjelovalo više od tisuću natjecatelja iz cijele Hrvatske, titulu najboljih po drugi put zaredom odnijela je reprezentacija Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskoga rata Vukovarsko-srijemske županije.

Tim povodom u svome uredu primio ih je župan Vukovarsko-srijemski Damir Dekanić te im čestitao na njihovom postignuću.
- Očekivao sam ovakve rezultate s obzirom da dobro poznajem ljude koji vode ovu udrugu kao i njegove članove. Prošle godine kada se natjecanje održalo u našoj županiji, imao sam priliku vidjeti kako organizacijske, tako i ljudske kvalitete te sportske sposobnosti, stoga sam znao da će rezultati biti na ovoj razini. Ovdje je bitan timski rad što se da vidjeti iz rezultata. Potporu ćemo im pružiti i iduće godine – istaknuo je župan Dekanić.

Natjecali su se u 10 sportskih disciplina, rekao je predsjednik udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Vukovarsko-srijemske županije Milan Draženović.
- Ponosan sam na ono što smo kao udruga postigli. Sveukupni smo pobjednici, a zahvalio bih se i svima onima koji su sudjelovali kako bismo ovo postigli. Pripremali smo se godinu dana za ovaj rezultat, a tome se nadamo i iduće godine - rekao je Draženović.

Pročitano 281 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI

Switch mode views:
  • Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase