NAJNOVIJE
Vukovarska Gradska tržnica spremna je za otvorenje, čeka se odluka nacionalnog Stožera civilne zaštite

Vukovarska Gradska tržnica, točnije zelena tržnica, spremna je ponovno otvoriti svoja vrata trgovcima i kupcima, a čeka se samo odluka nacionalnoga Stožera civilne zaštite kojom će to biti omogućeno. Da su u ovom objektu poduzete sve mjere zaštite u suzbijanju širenja koronavirusa, uvjerio se i vukovarski gradonačelnik Ivan Penava, koji je obišao prostor Gradske tržnice.

(Utorak, 07 Travanj 2020 16:34)
U Hrvatskoj 60 novih oboljelih

U Hrvatskoj je 60 novih oboljelih od koronavirusa, a ukupni je broj oboljelih 1282, izjavio je ministar zdravstva Vili Beroš na konferenciji za novinare Nacionalnoga stožera Civilne zaštite.

(Utorak, 07 Travanj 2020 14:45)
Osijek najavio otvaranje zelenih tržnica

Dvije su novooboljele osobe i na području Osječko-baranjske županije, objavio je Stožer Civilne zaštite Osječko-baranjske županije.

(Utorak, 07 Travanj 2020 14:33)
Počinje isplata poticaja poljoprivrednicima

Ministarstvo poljoprivrede objavilo je da ovoga tjedna kroz drugu ratu i poravnanja započinje isplata preostalih 800 milijuna kuna potpora za poljoprivredu na temelju podnesenih jedinstvenih zahtjeva za 2019. godinu.

(Utorak, 07 Travanj 2020 12:45)
Stožer VSŽ - Dvije novooboljele osobe, ukupno 26 zaraženih i 585 osoba u samoizolaciji

U Vukovarsko-srijemskoj županiji na COVID-19 ukupno imamo pozitivnih 26 osoba, od toga 2 nove osobe koje dolaze s područja Vinkovaca.

(Utorak, 07 Travanj 2020 11:51)
Policija utvrdila jedno kršenje mjere samoizolacije

Policijska uprava vukovarsko-srijemska primila je jednu dojavu o kršenju mjera samoizolacije.

(Utorak, 07 Travanj 2020 10:31)
Nadbiskup Hranić: Htjedne li Gospodin, živjet ćemo

Nadbiskup metropolit đakovačko-osječki Đuro Hranić uputio je uskrsnu pastirsku poruku i čestitku pod sloganom Htjedne li Gospodin, živjet ćemo (Jak 4,15).

(Utorak, 07 Travanj 2020 10:29)

21. smotra dječjeg folklora Vukovarsko-srijemske županije

20. smotra dječjeg folklora VSŽ 20. smotra dječjeg folklora VSŽ zupanjac.net

21. smotra dječjeg folklora Vukovarsko-srijemske županije održat će se u Cerni i to u organizaciji ZAKUD-a Vukovarsko-srijemske županije, Općine Cerna i KUD-a „Tomislav“ Cerna.

Marko Sabljaković, stručni suradnik ZAKUD-a Vukovarsko-srijemske županije naglasio je kako će ove godine na smotri sudjelovati 26. dječjih skupina koje će se publici predstaviti. Sabljaković je rekao kako je ovogodišnji program raznolik i bogat sadržajima.
- Moram istaknuti da će u oba dana publika imati prilike vidjeti najmlađe i najvjernije čuvare folklorne kulturne tradicije našega slavonskoga kraja, što nam je izuzetno drago. Upravo su oni budućnost, koja će, nadamo se s ljubavlju nastavi njegovati folklornu tradiciju, običaje, ples i pjesmu. Smotra će se održati u dvorištu Pastoralnoga centra u Cerni, a u slučaju lošega vremena program će se održati u prostorijama osnovne škole u Cerni - rekao je Sabljaković.

21. smotra dječjeg folklora VSŽ održat će od 08. do 09. lipnja, s početkom u 18 sati u Cerni.

Pročitano 438 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Poveži se s nama

Poveži se s nama

Iz naših foto galerija