Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 62
Ispiši ovu stranicu

Zamjenica veleposlanika SAD-a u RH posjetila Vukovar

Zamjenica veleposlanika SAD-a  u RH posjetila Vukovar Foto: M. Đermadi

Gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava primio je zamjenicu veleposlanika Sjedinjenih Američkih Država u Republici Hrvatskoj Victoriu Taylor.

Zamjenica veleposlanika naglasila je kako je ovo njen prvi posjet Vukovaru, da je već imala priliku čuti kako je Vukovar važan grad za Hrvatsku  te kako je njen razgovor s gradonačelnikom Vukovara bio izniman. Izjavila je kako je čula puno o povijesti našega grada, njegovom napretku i mogućnostima u budućnosti. Gradonačelnik Penava  ustvrdio je kako je suradnja Grada Vukovara s američkim veleposlanstvom iznimno dobra te podsjetio na brojne  realizirane projekte kroz tu suradnju.

-Podsjetit ću na Đački dom, Američki kutak i opremu za Gradsku knjižnicu Vukovar kao i posljednji projekt, a to je proširenje Dječjega vrtića na Mitnici, rekao je Penava.

On je dodao kako je tijekom ovoga prvoga posjeta zamjenice američkoga veleposlanika  želio pojasniti važnost i značenje Vukovara za hrvatski narod i hrvatsku državu, ali i iznimno dobru suradnju Sjedinjenih Američkih Država s Vukovarom i Hrvatskom.

Pročitano 1028 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI