Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 58
Ispiši ovu stranicu

Poziv zainteresiranima za prijavu programa na 54. Vinkovačkim jesenima

Vinkovačke jeseni Vinkovačke jeseni Foto: Arhiva

Program Vinkovačkih jeseni svake je godine sve bogatiji, a tome uvelike pridonose gradske institucije i brojne udruge koje djeluju na području grada Vinkovaca i njegove okolice.

Tako će biti i na ovogodišnjim 54. Vinkovačkim jesenima. Organizatori kažu da već sada ne manjka događanja koja će se uvrstiti u program manifestacije, no mjesta i vremena za nove prijave još uvijek ima.

Organizatori 54. Vinkovačkih jeseni, koje se održavaju od 13. do 22. rujna 2019. pozivaju sve one koji svojim popratnim programom žele biti dio ovogodišnje manifestacije da prijave svoje programe na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

do 10. kolovoza 2019.

Vinkovačke jeseni od svojih početaka 1966. godine, kada su zamišljene kao kulturna manifestacija, koja za zadatak ima očuvanje hrvatske tradicije, rasle su i razvijale se u skladu s vremenom. Novine koje su uvrštene u program manifestacije u posljednjih nekoliko godina privukle su pažnju medija i javnosti, ali i dodatno učvrstile Vinkovce kao turističku destinaciju. Temeljne manifestacije rastu i dalje i privlače veliki broj posjetitelja.

Za mlađe i ove godine organizatori su pripremili niz kvalitetnih koncerata, a ne treba zaboraviti ni prvu subotu manifestacije kada će se održati Urbane jeseni. Osim navedenog manifestaciju će svojim programom ponovno obogatiti gradske institucije i udruge.

Pročitano 991 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI