Ispiši ovu stranicu

Pevec u maloprodajni-park u Vukovaru uložio 45 milijuna kuna

Pevec - ilustracija Pevec - ilustracija Foto: Pevec

Prema trenutnim najavama trgovački lanac Pevec svoja vrata u Vukovaru trebao bi Vukovarcima otvoriti u listopadu ove godine, međutim, iz ove tvrtke nastavljaju ulaganja u Slavoniji, te je u planu otvaranje maloprodajnoga-parka.

Ovaj značajan projekt započeo je krajem srpnja kupnjom zgrade u Vukovarskoj gospodarskoj zoni, čime se ukupna veličina zemljišta u tvrtkinom vlasništvu popela na 35.000 četvornih metara. Pored novoizgrađenog Pevecova prodajnog centra površine 5.000 četvornih metara, prostirat će se i maloprodajni park s više od 2.200 četvornih metara, čime će se znatno proširiti dosadašnja trgovačka ponuda. Vrijednost investicije Pevecovog centra i ovoga jedinstvenog kupovnog odredišta iznosi ukupno 45 milijuna kuna, a u daljnjim su planovima nadogradnja i postupno širenje kompleksa.

RAZNOLIKOST PONUDE
Osim odlične pozicije na raskrižju Osijeka, Vinkovaca i gradske četvrti Borovo naselje, iz ove tvrtke naglašavaju kako će maloprodajni-park građanima Vukovara i okolice donijeti dosad neviđenu raznolikost ponude. Uz postojeću ponudu Pevecovog centra, zamišljeno je da će kompleks obuhvaćati modne prodavaonice, lokale, restorane i sadržaje za opuštanje. Kompaniji je želja učiniti iskustvo kupovanja ugodnijim i pristupačnijim za čitavu obitelj. Uz kupce, ovaj koncept daje dodatnu vrijednost i zakupcima prostora zbog povećane vidljivosti brenda te niže cijene zakupa. Postojeći najmoprimci ostat će u svojim prostorima do kraja ugovorenog razdoblja, a svi zainteresirani zakupci mogu se javiti tvrtki Pevec.
- Izrazito sam zadovoljan ovom kupnjom jer smo nastavili niz preuzimanja objekata u kojima poslujemo, omogućili smo otvaranje novih radnih mjesta te podizanje kvalitete života - naveo je Jurica Lovrinčević, predsjednik Uprave Peveca, ističući kako će maloprodajni-park, uz prodajni centar u Vukovaru, proširiti ponudu za stanovnike grada i okolice te omogućiti obiteljima obavljanje mjesečne kupnje na jednome mjestu.
- Nećemo stati ovdje, naime, planiramo i izgradnju nekoliko tisuća kvadratnih metara poslovnih prostora koji će upotpuniti ovaj projekt - naglasio Lovrinčević.

CILJ JE PODIZANJE PLAĆE
Uz vukovarski prodajni centar, čije se otvorenje očekuje u listopadu, Pevec planira gradnju i dvaju novih prodajnih centara u susjednim Vinkovcima tu u Splitu. Uz to, tvrtka je u protekle tri godine u vlasništvo preuzela osam postojećih prodajnih centara, otvorila pet novih prodajnih centara te zaposlila gotovo 600 novih djelatnika. Iz Uprave poručuju kako im je konačan cilj podizanje prosječne neto plaće na 7.500 kuna u iduće dvije godine.  

Pročitano 1145 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Robert Rac